Kendte 30. marts 2021

Efter vildt vægttab: Nu solbader Rebel Wilson nøgen

Den australske skuespiller nyder Londons lune forårsvejr
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rebel Wilson, 41, stråler af selvtillid som aldrig før.

Året i sundhedens tegn strækker sig langt ind i det herrens 2021, og den blonde humørbombe elsker at fremvise sin nye figur efter et imponerende vægttab på hele 30 kilo.

Mellem optagelser til et hemmeligt projekt i Storbritannien har den australske komiker heldigvis tid til at få lidt sol på kinderne. Og ballerne, tilsyneladende.

- Så snart solen er fremme i London, kaster jeg mig straks ud i nøgen-solbadning, skriver den friske Wilson.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I november kunne hun stolt fortælle sine 9,7 millioner følgere, at hun havde nået sit mål på 75 kilo. Og således satte hun et flot punktum for sit år i sundhedens tegn.

Kun én hviledag

”Pitch Perfect”-stjernen har før givet sine år særligt fokus. Et år med sjov, og derefter et år i kærlighedens tegn.

I løbet af det seneste år har hun tabt i alt 30 kilo.

Undervejs har hun dokumenteret sin rejse for sine mange følgere, blandt andet på Instagram, hvor hun har delt fitness-rutiner, løbe- og gåture og motiverende citater.

Hun har ifølge People Magazine mest af alt fulgt Mayr Method-planen.

- Det er en metode, der fokuserer på intolerance over for specifikke madvarer, reducerer sukker og opfordrer til at spise råvarer i langsommeligt tempo, booste immunsystemet og reducere inflammation, lød det fra en kilde.

Rebel Wilson pisker desuden sig selv gennem øvelser med en personlig træner seks dage om ugen. Og så hedder det ellers lange hikes for resten.

Artiklen fortsætter under billedet:

Foto: Instagram/Rebel Wilson

Skuespillerinden har før ærligt fortalt om heftig typecasting i Hollywood, som fastholdte hende i rollen som eksempelvis "Fat Amy" i korfilmen "Pitch Perfect" fra 2012.
(Foto: Instagram/Rebel Wilson)

Ifølge den 41-årige australier er der sket en stor ændring i den måde, hvorpå hun møder andre mennesker. Det fortæller hun til radioprogrammet The Morning Crew.

- Det er ret interessant, hvordan andre behandler én. Dengang jeg var større, så folk mig slet ikke. Nu da jeg er i form, kan folk tilbyde at bære mine varer ned til bilen eller holde døren for mig. Og jeg tænker: ”Er det sådan her andre folk har haft det hele tiden?”

For bare en måned siden fortalte Rebel, at hun stadig er single og på datingmarkedet efter sit brud med ekskæresten Jacob Busch.

Sponsoreret indhold