Kendte21. december 2021

Efter vilde udtalelser om ekskonen: Jennifer Lopez forsvarer Ben Affleck

Sangerinden Jennifer Lopez står bag sin skuespillerkæreste, Ben Affleck, efter hans udtalelser om alkoholmisbrug og ekskonen, Jennifer Garner
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ben Affleck overraskede i den grad, da han i sidste uge slog et smut forbi radiolegenden Howard Stern.

Her gav en et to timers langt interview, hvor han talte åbent og ærligt om sin ekskone, Jennifer Garner. I interviewet lød det blandt andet, at han havde følt sig fanget i ægteskabet og derfor var begyndt at drikke og blev afhængig af alkohol.

Det har resulteret i en lang række historier siden da. Én af dem lyder, at den nuværende kæreste, popstjernen Jennifer Lopez, har set sig sur på den 49-årige Ben Affleck for sine udtalelser, men nu sætter sangerinden tingene på plads én gang for alle.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega813550_006.jpg
 Foto: MEGA

Ben Affleck og Jennifer Lopez ankommer til "Jimmy Kimmel Live"-studierne i Los Angeles den 15. december. (Foto: MEGA)

- Historien er simpelthen ikke rigtig. Det er ikke sådan, jeg har det, lyder det fra den 52-årige Lopez ifølge People, der uddyber:

- Jeg kunne ikke have mere respekt for Ben som far, som medforælder og som person.

Heller ikke Ben Affleck selv er synderligt tilfreds med, hvordan historien har udfoldet sig, siden han besøgte "The Howard Stern Show".

I et interview med Jimmy Kimmel siger Affleck, at medierne har drejet historien til at være det modsatte af det, han egentlig sagde. I stedet kom han til at lyde som "den værste, mest hensynsløse, dumme, forfærdelige fyr".

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega438742_003.jpg
 Foto: MEGA

Ben Affleck og ekskonen Jennifer Garner fotograferet sammen i Los Angeles i april 2019. Parret har siden skilsmissen formået at være gode venner for børnenes skyld. I 2021 fejrede parret blandt andet Halloween sammen i selskab med deres tre børn, Violet, 15, Seraphina, 12, og Samuel, 9. (Foto: MEGA)

- Fordi filmen ”The Tender Bar” handler om familie og alt det, der betyder noget for mig, så snakkede Howard og jeg en del om min familie, skilsmisse og mit alkoholmisbrug og generelt bare det her med at kæmpe med forskellige ting, og hvordan du tager ansvar, og hvordan jeg elsker det samarbejde, jeg har med min ekskone, lød det fra Affleck, da han i sidste uge gæstede "Jimmy Kimmel Live".

- Jeg synes selv, jeg havde sagt, hvor meget vi respekterer hinanden, og hvor meget vi betyder for hinanden, og at jeg altid sætter dem først. Men så sagde folk i stedet, at jeg havde sagt, hun var skyld i mit misbrug, og at jeg var fanget i ægteskabet.

Ben Affleck var gift med Jennifer Garner fra 2005 til 2018. De har sammen tre børn, Violet, 15, Seraphina, 12, og Samuel, 9.

Sponsoreret indhold