Hollywood 15. december 2021

Ben Affleck sviner Jennifer Garner: Ville nok være alkoholiker, hvis vi stadig var gift

Ekskonen får hårde ord med på vejen af Ben Affleck. I et nyt interview siger han, at han formentlig stadig ville drikke, hvis han endnu var sammen med Jennifer Garner.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skuespiller Ben Affleck er mere åbenmundet end sædvanligt. Nu sender han nemlig en sviner direkte i retning af ekskonen, som også er mor til hans tre børn.

Ben Affleck fortæller, at han formentlig aldrig var blevet ædru, hvis han stadig var gift med Jennifer Garner.

- Vi ville nok været røget i totterne på hinanden. Jeg ville nok stadig drikke, siger Ben Affleck i radiovært Howard Sterns program ”SuriusXM” tirsdag.

Det skriver Page Six.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: All Over Press)

Jennifer Garner og Ben Affleck var gift i 13 år. Foto: All Over Press

Filmstjernen, der har været på afvænning for sine problemer med både druk og ludomani, hentyder til, at Jennifer Garner er hele grunden til, at han havde et alkoholmisbrug, mens de var gift.

- En del af grunden til, at jeg begyndte at drikke, var, at jeg var fanget. Jeg havde det sådan: ”Jeg kan ikke gå på grund af mine børn, men jeg er ikke lykkelig, hvad gør jeg?”.

- Jeg drak en flaske whisky og faldt i søvn på sofaen, hvilket viste sig ikke at være løsningen … Vi havde et ægteskab, der ikke fungerede. Det sker. Hun er en, jeg elsker og respekterer, men som jeg ikke skal være gift med længere, uddyber han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: MEGA

Ben Affleck og Jennifer Lopez var forlovet i 00'erne. I april i år blev de kærester igen. Foto: MEGA

Ben Affleck, der i dag danner par med tidligere ekskæreste Jennifer Lopez, har børnene Violet, 16, Seraphina, 12, og Samuel, 9, med Jennifer Garner. Parret var gift fra 2005 til 2018.

Udover at drikke og spille, var Ben Affleck også utro med barnepigen, mens ægteskabet stod på. Men på trods af dette har han altså umiddelbart ingen kvaler ved at lange ud efter Jennifer Garner, der ellers agerede chauffør og kørte ham til misbrugscenteret i 2018 – med et burgerstop på vejen.

Sponsoreret indhold