Hollywood3. september 2018

Kanye West vil indtage Det Hvide Hus i 2024

Rapperen har planer om at gå efter præsidentposten i 2024
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega261376_012.jpg
 Foto: MEGA

Hvis Donald Trump kan, så kan Kanye West vel også.

Den 41-årige rapper drømmer om at indtage Det Hvide Hus i 2024. Det afslørede han selv i at radiointerview for nylig.

Rapperen var hjemme i fødebyen Chicago, hvor han gæstede radiostationen Power 92, og her løftede han sløret for sine fremtidsplaner.

- Hvis jeg beslutter mig for at gøre det, så kommer det til at ske, jeg vil ikke bare prøve at forsøge, slog West fast i radioen.

- Ja, det kan 100 procent komme til at ske... 2024, tilføjde den ambitiøse rapper og designer.

Også tilbage i 2015 proklamerede rapperen, at han gerne ville indtage den magtfulde post.

- Som I nok alle har gættet, så har jeg besluttet, at jeg vil være præsident i 2020, lød det fra Kanye West, da han gik på scenen til MTV VMA tilbage i 2015.

I selvsamme tale indrømmede West dog også, at han havde røget noget fjolletobak, inden han gik på scenen.

- Nu tænker I alle: "Har han røget noget, før han kom på scenen?". Og svaret er ja, jeg rullede lige en lille én sammen. For at tage kanten af det hele, afslørede rapperen.

Kanye West har adskillige gange givet udtryk for, at han støtter præsident Trump, men i radiointerviewet fortæller han, at han også har sympati for demokraterne.

- Jeg kan li' Bernie (Sanders, red.), jeg kan li' Hillary (Clinton, red.), jeg kan li' Obama, jeg elsker alle, lød det fra West.

- Jeg er nede med alle, tilføjede han om sit politiske standpunkt.

- Hvis nogen siger: "Du kan ikke holde med begge sider" - det svarer til at sige, at du ikke både kan gå ned i Nike-butikken og i Ralph Lauren, ræsonnerer han.

- Det er som en moderne version af gruppeknald, lyder det fra Kanye West.

I interviewet fortæller Kanye West, at han som præsident vil værne om den amerikanske økonomi - præcis ligesom Trump gør det nu.

- Der er én ting, jeg har lært af at hænge ud med Jay-Z og være gift med min kone, og det er, at du ikke kan f*cke penge op, slår han fast.

- Det har været problemet med fortidens radikale ledere, lyder Wests analyse.

- Når jeg bliver præsident er det ikke for at skave rod med pengene, for ved I hvad, det gør Trump heller ikke. Der er jobs på spil, skattepenge der skal spares op, forklarer han.

Sponsoreret indhold