Efter vild forvandling: Nu hyrer Rebel Wilson berygtet Kardashian-træner

”Skøjter ind i 2021,” står der under et af Rebel Wilsons nyeste opslag på Instagram, hvor hun gavmildt deler ud af sine fremskridt undervejs i et imponerende vægttab.

Og alt ser da også ud til at glide let for "Pitch Perfect"-stjernen lige for tiden. 

Mens verden har været lukket ned det meste af året, har Wilson, 40, dedikeret sin 2020 til fokus på sundhed og masser af træning.

Hun har kastet med traktordæk og hiket, og tabt intet mindre end 30 kilo. Men nu er hun altså klar til at skrue yderligere op for udfordringerne.

Det skriver Daily Mail.

I en story på sin Instagram tagger den blonde skuespillerinde sin nye træner Gunnar Peterson, som er berømt og berygtet for at piske Kardashian – og Jenner-søstrene rundt mellem maskinerne.

Han er blandt andet kendt fra Khloés ”Revenge Body”-programmer, og er også ofte tagget påhendes stories. 

Der er under halvandet år mellem disse to billeder - der er sket lidt af en ændring for Rebel Wilson, der svor, at hendes 40. år ville komme med en livsstilændring (Foto: MEGA)

Der er under halvandet år mellem disse to billeder - der er sket lidt af en ændring for Rebel Wilson, der svor, at hendes 40. år ville komme med en livsstilændring (Foto: MEGA)

Han har før hjulpet Kim Kardashian med den helt rette træning, ligesom lillesøster Kendall har haft glæde af hans vejledning.

I sidste måned kunne australske Rebel Wilson stolt fortælle, at hun nu havde nået sin idealvægt med et billede af cifrene på vægten – 74,6 kilo.

”Jeg nåede mit mål med endnu en måned til overs,” jublede hun, før hun slog fast:

”Selvom det ikke handler om et tal på en vægt, men om sundhed, så behøvede jeg alligevel en håndgribelig milepæl. Og mit mål var at nå ned på 75.”

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close