Rebel Wilson afslører: Frøs æg ned inden stort vægttab

Foto: MEGA

Gennem hele året har fans kunne følge med på sidelinjen, da den 40-årige Rebel Wilson erklærede 2020 for hendes ultimative sundheds-år.

Det har bundet ud i, at hun tidligere på ugen kunne fortælle, at hun med en måned tilbage af året var nået hendes idealvægt på 75 kilo. Men hvad der fik hende i gang med det store vægttab, har stjernen endnu ikke sat ord på – andet end, at hun ønskede en sundere krop.

Men nu afslører hun i en ny Instagram-live, at en af grundene til, hun tog beslutningen var hendes fertilitet.

- Jeg vidste, at jeg nok ikke kom til at arbejde meget i år. Jeg vidste, at jeg ville have mere tid. Og så ønskede jeg også at fryse mine æg ned, for – noget som alle karrierekvinder derude bør huske – hvis det er noget, du er interesseret i, så er det et ret godt tidspunkt at gøre det, starter hun og fortsætter:

- Jeg havde i forvejen tænkt over det, og det at have æg af en god kvalitet i banken, så jeg havde det sådan: ”Okay, nu gør jeg det, nu skal jeg være sund”.

Da beslutningen var taget, var hendes første skridt på rejsen en tur til et wellness-center, hvor hun fik en detox-behandling. Så ændrede hun sine spisevaner – og nu har hun smidt 28 kilo.

- Mit mål har aldrig været at skulle være tynd. Jeg havde ikke et ønske om at kunne passe en bestemt størrelse. Jeg havde en idealvægt, for så havde jeg noget at gå efter. Det jeg er stolt over er, at jeg nu har en del mere balance i mit liv, fortæller hun.


Man skal bare tilbage til billeder fra starten af 2019 for at se, at altid smukke Rebel Wilson før har fyldt en smule mere i landskabet, en hun gør nu (Foto: MEGA/Instagram)

Der er sket noget af en forandring for stjernen i løbet af 2020. Hun fortæller, at hun har været overvægtig siden 20-års alderen - men det er slut nu. Foto: MEGA

Ramt af amors pil

Vægttabet er dog ikke det eneste, som den 40-årige ”Pitch Perfect”-stjerne kan fejre.

I september kunne hun nemlig officielt bekræfte, at hun havde fundet kærligheden i iværksætteren Jacob Busch.

En kilde tæt på parret har dog før kunne bekræfte, at de to allerede mødte hinanden sidste år, og altså inden corona-virussen tog sit indtog på det meste af verden.

- De holdt kontakten, da Rebel var i Australien, og da hun så kom tilbage til Amerika, begyndte de at ses igen, og så blev det seriøst mellem dem, lød det dengang fra insideren.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close