Kendte 12. maj 2021

Efter vanvittig opførsel: Nu beklager Thomas Blachman

Thomas Blachman stjal alle overskrifter, da der tidligere på måneden blev afholdt Zulu Awards. Nu undskylder den skaldede dommer
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Allerede da han ankom på den røde løber til Zulu Awards, gjorde han sig bemærket.

Og 58-årige Thomas Blachman fortsatte i den grad med sin vanvittige opførsel til årets Zulu Awards, der blev afviklet tidligere på måneden.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Fra scenen gjorde Blachman sig uheldig bemærket, og det har nu fået ham til at undskylde. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Da han gik på scenen for at modtage prisen for ”Årets par”, som han modtog med ”X Factor”-kollegaen Martin Jensen, råbte han blandt andet:

- Dette lille lorteland, hvad er det, vi kan? Tessa, jeg står i telefonbogen, kom og knald mig og min elskede, brølede Blachman ud i KB Hallen med Martin Jensen ved sin side.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Hanne Juul

Blachman stjal alle overskrifter, og det var ikke lutter pæne ord, der blev skrevet om ham. Foto: Hanne Juul

- Jeg er den største tv-legende. Jeg har stiv pik. Jeg kan improvisere. Jeg har en mening med det, jeg gør. Det er ikke bare holdning, det er underholdning. Jeg fortjener denne pris, sagde han kort efter.

Og det var blandt andet udtalelser som disse, der blev bemærket efterfølgende. Flere har siden kritiseret Blachman for at tale grimt og upassende, og det har nu fået den skaldede dommer til at reagere.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Hanne Juul

Thomas Blachman og Julia Werup på den røde løber. Foto: Hanne Juul

Til Ekstra Bladet fortæller TV 2s kanalchef Dorthe Thirstrup, at Blachman har undskyldt:

- Jeg er enig i, at Blachman i sin tale gik over grænsen for, hvad der er god stil og tone. Han provokerer ofte for at få sit budskab frem, men her blev en fejlslagen ros til Tessa i stedet både upassende og over stregen. Vi ved, Blachman har sendt en undskyldning til Tessa, og han har også over for os beklaget sin opførsel til Zulu Awards, siger hun til Ekstra Bladet.

Efter Blachmans opførsel til Zulu Awards strømmede det ind med kommentarer på de sociale medier.

Her var der flere, der med alvorsord kritiserede ham og understregede, at han gik langt over stregen. Og det har altså nu fået Blachman til at beklage. 

Læs ALT om hans skandaløse opførsel til Zulu Awards her.

Sponsoreret indhold