Kendte22. august 2020

Efter uhyggelig ulykke: Simon Cowell vender ikke tilbage

Musikmogulet Simon Cowell vender ikke tilbage til ”Britain’s Got Talent” efter den alvorlige cykelulykke, der har kostet ham en brækket ryg
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For to uger siden brækkede 60-årige Simon Cowell ryggen i et alvorligt cykelstyrt.

Den alvorlige ulykke har nu fået den konsekvens, at musikmogulet ikke vender tilbage som dommer i ”Britain’s Got Talent”, når de sidste optagelser går i gang.

Det skriver Mirror.

Selv om Simon Cowell er i bedring, har han stadig brug for ro og hvile, og derfor vil det ikke være muligt for Simon Cowell at deltage i de sidste optagelser – hverken i selve studiet eller over en Skype-forbindelse.

Af den grund er ITV, der står bag det populære talentprogram, i gang med at finde en afløser, der kan træde i stedet for Simon Cowell i semifinaleprogrammerne, der efter planen skal optages om et par uger.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/simon_cowell_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

”Britain’s Got Talent” skulle efter planen have været optaget i maj måned. Men som følge af coronapandemien blev talent-showet rykket til om et par uger.

Simon Cowells uhyggelige ulykke fandt sted 8. august, da han styrtede på sin 120.000 kroner dyre el-cykel i gårdhaven ved sit hjem i Malibu, Californien.

Efterfølgende gennemgik han en seks timer lang operation i ryggen.

Ulykken sker en måned efter, Simon Cowell underskrev en aftale med Sony Music Entertainment, der giver ham over alle internationale versioner af ”X Factor” og ”Got Talent”-programmerne.

I dag bliver ”X Factor” vist i hele 130 lande, mens ”Got Talent”-konceptet er solgt til 76 markeder.

null

Sponsoreret indhold