Kendte 18. maj

Efter turbulent forhold: Nu er det slut mellem Jason Sudeikis og modelkæresten

Skuespilleren var tilsyneladende kommet videre efter bruddet med Oliva Wilde, men nu lader det til, at forholdet mellem ham og modellen Keeley Hazell er slut
Foto: MEGA

Kort tid efter fandt Wilde sammen med sangeren og sin skuespillerkollega Harry Styles, mens det først var i sommeren sidste år, Sudeikis for alvor lod sig falde for en ny kvinde.

I hvert fald blev forholdet mellem ham og modellen og skuespillerinden Keeley Hazell bekræftet i juni sidste år.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Theimagedirect.com/Theimagedirect/Ritzau Scanpix

Det er ikke ofte, at Jason Sudeikis og Keeley Hazell er blevet fotograferet sammen i offentligheden. Her er de fotograferet i slutningen 2021. Foto: Theimagedirect.com/Theimagedirect/Ritzau Scanpix

Ikke længe efter gled parret dog fra hinanden første gang, mens de i november igen lod til at have fundet ud af tingene sammen.

Men nu tyder meget på, at det officiel er slut mellem parret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver The Sun, der beretter, at det var skuespilleren, der valgte at gøre en ende på forholdet med den 35-årige model.

Ifølge det britiske medie skulle det være grundet deres begges hektiske skemaer, som de i sidste ende ikke kunne få til at gå op med hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Parret mødte hinanden under optagelserne til Apple+ tv-serien “Ted Lasso”, hvor Keeley spillede rollen som Bex.

En kilde tæt på det dengang nyforelskede par kunne desuden fortælle, at Sudeikis angiveligt skulle have været lun på hende allerede siden starten af 00’erne, hvor hun vandt The Suns modelkonkurrence “Page 3” i 2004.

De to blev linket til hinanden i februar 2021, men det var først i juni, at de valgte at bekræfte forholdet.

En kamp om børnene?

Sudeikis har sammen med sin eksforlovede, Oliva Wilde, to børn – Otis Sudeikis, der kom til verden i april 2014 og datteren Daisy, der blev født i oktober 2016.

Men trods et relativt stille og roligt brud mellem parret i slutningen af 2020, så har Wildes forhold til Styles ikke gjort tingene nemmere.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Jason Sudeikis og Olivia Wilde var sammen i ni år og forlovet i syv. Foto: MEGA

I april kunne Sudeikis i hvert fald, dog uden angiveligt at have viden om det, overrække Wilde en bunke juridiske dokumenter vedrørende parrets to børn, mens hun stod på scenen i Las Vegas for at præsentere sin nye film “Don’t Worry Darling”. Filmen, hvor Wilde mødte Styles.

Hvorfor flere af internettets brugere fandt det ret ironisk, at Sudeikis valgte at gøre det netop der.

Han har dog selv flere gange nægtet at have haft kendskab til, at hun ville få dokumenterne overrakt på lige præcis dette tidspunkt.

Sponsoreret indhold