Kendte5. januar 2022

Efter Tristan Thompsons babyskandale: Helt slut for Khloé Kardashian

Det har ikke været nogen nem start på det nye år for hverken ”Kardashians”-stjernen, eller hendes tidligere kæreste, basketballspilleren Tristan Thompson
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det lader til, at der ikke er meget at gøre for den 30-årige basketballspiller Tristan Thompson, efter det tirsdag stod klart, at han i sandhed er blevet far til endnu et barn.

Det sker, efter det i starten af december kom frem, at han angiveligt ventede barn med den personlige træner Maralee Nichols – og tidligere på ugen kom der altså svar på faderskabstesten.

Kort tid efter bekræftede Thompson selv nyhederne med et længere opslag på sin Instagram-profil, der i høj grad også var en offentlig undskyldning til den 37-årige realitystjerne Khloé Kardashian, som han har dannet par med on/off de seneste mange år, og som han også har datteren True fra 2018 sammen med.

- Khloé, du fortjener ikke det her. Du fortjener ikke den smerte og ydmygelse, jeg har været skyld i. Du fortjener ikke den måde, jeg har behandlet dig på gennem årerne, lød det blandt andet fra ham.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega788884_004.jpg
 Foto: MEGA

Tristan Thompson og Khloé Kardashian fotograferet sammen med datteren, True i september 2021. Foto: MEGA

Udover den skriftlige undskyldning, sørgede basketballspilleren desuden også for at aflevere en ganske overdådig buket røde roser til datteren True.

Det skriver flere medier, herunder The Sun og US Weekly.

Den sidste dråbe

Men for Khloé selv betyder hverken de 100 roser eller undskyldningen særligt meget.

- Tristan ønsker at rode bod på alting med Khloé. Han vil gerne have hende tilbage, men hun vil aldrig være sammen med ham igen på den måde, efter hun nu har fundet ud af, at han igen har været utro, lyder det fra en insider til Us Weekly.

- Det her var den allersidste dråbe for hende.

På sine egne sociale medier har hun dog endnu ikke selv kommenteret på sin eks’ familieforøgelse. Noget, hun dog ej heller er kendt for at gøre, når det kommer til hendes private anliggende.

Parret har sammen datteren True, der kom til verden tilbage i april 2018. Hun ankom til den turbulente nyhed om, at Thompson også der havde været Kardashian utro.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/khloe_kardashian_4.jpg
 Foto: MEGA

Khloé Kardashian har givet op på for at få det til at fungere med eksen. Foto: MEGA

Siden fandt de to dog melodien sammen igen, men i sommeren 2021 gjorde de det endnu en gang forbi.

Udover True har Thompson nu også sin nyfødte søn, hvis navn endnu er ukendt, samt sønnen Prince på fem fra et tidligere forhold.

Sponsoreret indhold