Efter tragisk skudulykke: Nu forsvarer Debra Messing Alec Baldwin

Debra Messing forsvarer nu sin kollega

Debra Messing forsvarer nu sin kollega

Foto: Ritzau Scanpix, MEGA

Efter den tragiske ulykke på optagelserne til westernfilmen ”Rust” kommer skuespillerinde Debra Messing nu sin kollega Alec Baldwin til undsætning med et forsvar.

Det står klart fredag, at der ikke er rejst sigtelse i sagen, men at efterforskningen stadig er i gang.

På de sociale medier stiller hun skarpt på, at det drabelige skud blev affyret ved en frygtelig fejltagelse. Alec Baldwin, der var ved at indspille filmen ved Bonanza Creek Ranch, affyrede skuddet med en revolver, der blev brugt som rekvisit i filmen.

Dræbende skud

Den amerikanske og konservative meningsdanner, Benny Johnson, tweetede før det, som han ville mene, er det korrekte beskrivelse af forløbet:

- Alec Baldwin dræber en person med et skydevåben. Undersøgelse er igangsat. Det ville være den sandfærdige overskrift.

Herefter blander 53-årige Debra Messing sig, og retweeter med ordene:

- Det er det absolut IKKE. En rekvisit er blevet rakt til ham. Han brugte den i en scene. Og så indtraf den katastrofale hændelse, hvor Halyna Hutchins mistede livet og Joel Souza blev såret. Jeg har familierne med i mine bønner, skriver hun.

Baldwin og Messing er gode venner, og har blandt andet arbejdet sammen på serien ”Will & Grace”, hvor førstnævnte var gæstestjerne i 2018.

Chokerede og knuste

Optagelserne til ”Rust” er blevet sat på pause efter den voldsomme ulykke.

I en udtalelse tordag lød det blandt andet:

- Alle på holdet er fuldstændig knuste over tragedien i dag, og vi sender vores dybeste kondolencer til Halynas familie og pårørende. Vi har sat produktionen i bero i en periode, og vi samarbejder i mellemtiden tæt med politiet i Santa Fe i forbindelse med deres efterforskning.

Hutchins blev ramt af skuddet, som derefter videre traf instruktøren Joel Souza i kravebenet. Herefter skulle den komplet chokerede Alec Baldwin havde stillet spørgsmål til, hvorfor han havde fået en ”hot gun” i hænderne.

Siden døde fotografen på University of New Mexico Hospital.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close