Kendte 22. oktober 2021

Medie: Alec Baldwins første ord efter skuddrab på filmset

En øjenvidne har angiveligt afsløret, hvad skuespilleren Alec Baldwin skulle have sagt, efter han affyrede det dræbende skud på et filmset
Foto: Ritzau Scanpix

Et øjenvidne, der var til stede, da den 42-årige filmfotograf Halyna Huchins på tragisk vis blev dræbt af skud affyret af skuespilleren Alec Baldwin under indspilningen af filmen "Rust". 

Også den 48-årige filminstruktør Joel Souza blev såret. 

Vidnet fortæller et af Hollywoods kendissider Showbizz411, at Baldwin øjeblikkeligt efter skudet spurgte, hvorfor han havde fået en "hot gun" - som typisk betyder en pistol ladet med rigtigt ammunition. 

Ifølge vidnet var der tale om et skud, der gik direkte igennem Halya Hutching og ramte da ind i kravebenet på filminstruktøren. 

En talsmand fra filmproduktionen sagde efter ulykken, at ulykken involverede en revovler brugt som rekvisit ladet med løst krudt. 

Baldwin blev afhørt på settet, men de amerikanske myndigheder kunne kort tid efter informere om, at der for nu ikke ville blive rejst nogen sigtelser i sagen, men at de ville fortsætte efterforskningen. 

Ifølge flere medier heunder nyhedsbureauer AP skulle Baldwin efterfølgende være set grædende, men han har endnu ikke kommenteret den tragiske hændelse. 

 

På et billede, der er taget kort efter ulykken, ses han også med et forfærdet utryk i ansigtet, mens han er i gang med at tale i telefon. 

Myndighederne oplyste, at den kvindelige filmfotograf blev fløjet til hospitalet, hvor hun blev erklæret død. Mens Souza blev transporteret til et andet hospital med anbulance. 

Inden det hele endte fatalt på filmsettet, delte Alec Baldwin et billede, som han siden har fjernet. 

 

Sponsoreret indhold