Kendte30. august 2023

Efter sygemelding: DR-vært Line Kirsten har sagt op

P3-værten stopper efter mere end syv år hos Danmarks Radio
Line Kirsten Nikolajsen, radio/podcast-vært på P3.
Line Kirsten Nikolajsen har vinket farvel til jobbet hos DR.
 Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Vender ikke retur som planlagt: DR-vært Line Kirsten ramt af stress

Der er vist ingen tvivl om, at 2023 har været alt andet end forudsigeligt for Line Kirsten Nikolajsen.

Den garvede P3-vært har længe været sygemeldt grundet stress, og der er nu intet, der tyder på, at hun vender retur til sin arbejdsplads.

I et opslag på Instagram afslører Line Kirsten således, at hun har sagt sit job op:

– JOBNYT: Jeg har sagt op på P3. Efter 7,5 år på DR er det blevet tid til noget nyt. Det føles skræmmende, lettende, rigtigt og spændende, lyder det i begyndelsen af et opslag, som Line Kirsten deler med sine mere end 16.000 følgere på det sociale medie.

Line Kirsten forklarer, at det langt fra har været en nem beslutning at vinke farvel til sit ”første rigtige voksenarbejde”. Og så lægger hun ikke skjul på, at planen da heller aldrig har været, at hendes opsigelse skulle ske på denne måde:

– Det var ikke drømmen, at det skulle ske i kølvandet på en sygemelding, og det gør heller ikke situationen nemmere, men alting kan ikke være dreamy hele tiden. Heller ikke de rigtige ting.

I Instagram-opslaget, hvor Line Kirsten desuden deler en række billeder fra sin tid hos DR, afslører hun, at hun endnu ikke har et nyt job på hånden.

Hun afslører dog, at ”gode ting er i støbeskeen”, selv om der på nuværende tidspunkt er plads i kalenderen.

Gik ikke som planlagt

Egentligt var det meningen, at Line Kirsten skulle have vendt retur til sit job hos Danmarks Radio i begyndelsen af august.

Desværre var hun på det tidspunkt forsat stressramt og måtte således forblive sygemeldt.

– Jeg skulle have startet arbejde i dag, men sådan blev det ikke. Jeg er stadig sygemeldt med stress. Det har jeg ikke råbt vanvittigt højt om herinde, fordi det er ret overvældende og skræmmende at være, lød det for få uger siden i et opslag på Instagram.

Sponsoreret indhold