Kendte7. august 2023

Vender ikke retur som planlagt: DR-vært Line Kirsten ramt af stress

P3-værten skulle egentlig være vendt tilbage til sit arbejde hos Danmarks Radio i dag
Som ny Tværs-vært bliver Line Kirsten Nikolajsen en ny stemme for den unge generation. Hun er kendt for at sætte sig selv i spil, bryde med tabuer og tale om det, der er svært. Senest har hun sat fokus på digital chikane mod særligt kvinder.
Der er ingen tvivl om, at livet behandler Line Kirsten Nikolajsen særligt hårdt.
 Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix

Noget tyder på, at 2023 endnu ikke er gået helt efter planen for den garvede P3-vært Line Kirsten Nikolajsen.

I hver fald afslører en række stories på Instagram, hvordan hun længe har været ramt af stress – og at hun endnu ikke kan vende retur til jobbet, som hun ellers havde planlagt.

– Jeg skulle have startet arbejde i dag, men sådan blev det ikke. Jeg er stadig sygemeldt med stress. Det har jeg ikke råbt vanvittigt højt om herinde, fordi det er ret overvældende og skræmmende at være i, lyder en del af teksten, som Line Kirsten deler med sine mere end 16.000 følgere på Instagram.

DR-værten fortæller videre, at hun nu vil forsøge at tale højt om sin sygdom, og at det særligt er det seneste halve år, der ”har været benhårdt”.

Egentlig er det indtil videre hele året, der har budt på voldsom modvind for Line Kirsten, der både har haft hjernerystelse og således efterfølgende blev ramt af stress.

Line Kirsten forklarer desuden, hvordan både hendes selvværd og selvtillid er alt andet end godt, men at hun dog blandt andet har samtaler med professionelle.

Heldigvis er ikke alle dage dårlige.

Line Kirsten priser sig nemlig lykkelig over at have både sin forlovede, skuespiller Nicklas Søderberg Lundstrøm, og datteren Polly.

Parret blev forældre for første gang den 24. april sidste år, da netop datteren Polly kom til verden.

Line Kirsten har været vært på datingprogrammet ”Line Kirsten Giftekniv”, der ad flere omgange har været sendt på P3.

Sponsoreret indhold