Kendte19. november 2023

Efter sønnens pludselige død: Dana Carvey indstiller midlertidigt karrieren

Den amerikanske skuespiller, komiker og filmproducer Dana Carvey indstiller midlertidigt karrieren, efter han for kort tid siden mistede sin søn
Dana Carvey attends the Fragrance Foundation Awards on Monday, June 16, 2014 in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP)
Tidligere på ugen mistede Dana Carvey, 68, på tragisk vis sin søn.
 Foto: Charles Sykes/Invision/AP

LÆS OGSÅ: Filmstjernen Dana Carvey i sorg: Sønnen er død

Tidligere på ugen mistede Dana Carvey, 68, på tragisk vis sin søn.

Det forfærdelige tab har nu fået den amerikanske skuespiller, komiker og filmproducer til midlertidigt at indstille karrieren og trække stikket.

Det oplyser han på sin instagramprofil.

– Jeg tager en pause fra arbejde og de sociale medier for at prøve at finde ud af, hvordan livet ser ud nu, hvor vi er en familie på tre. Vi vil hele på bedste vis og forsøge at komme videre. Vores elskede Dex ville have ønsket det af os, skriver Dana Carvey på Instagram.

Det var onsdag, at filmstjernens ældste søn, 32-årige Dex, døde som følge af en overdosis af stoffer.

Det var hans kæreste, der alarmerede myndighederne, fordi hun var bekymret for ham. Da betjente ankom til huset, fandt de Dex livløs på toilettet. Han blev forsøgt genoplivet, men desværre uden held.

I kølvandet på tragedien har Dana Carvey modtaget et hav af beskeder fra fans.

– Min hustru og jeg er blevet overvældet af jeres kærlighed, jeres personlige historier og jeres medfølelse.vi har modtaget så mange smukke beskeder fra folk, der kendte Dex. De har rørt os mere, end vi nogensinde vil kunne udtrykke i ord, lyder det fra Dana Carvey.

Skuespilleren kendes blandt andet fra filmen "Wayne's World", ligesom han i syv sæsoner fra 1986 til 1993 var en del af rollebesætningen i "Saturday Night Live".

Sponsoreret indhold