Kendte13. september 2021

Efter skilsmisse: Kanye West følger ikke længere Kim Kardashian

Den 44-årige rapper har i forbindelse med sin ”Donda”-udgivelse desuden indrømmet utroskab i løbet af stjerneparrets næsten syv år lange ægteskab
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seks måneder efter realitystjernen Kim Kardashian søgte om skilsmisse, har den kontroversielle rapstjerne, Kanye West, nu sikret sig, at han ikke fremover falder over eks'ens opslag eller storys, når han scroller gennem sit feed bestående af indhold fra de kun 12 profiler, han følger på billeddelingsmediet.

Mandag har Kanye West nemlig trykket ”unfollow” på sin ekskone Kim Kardashians instagramprofil.

Det skriver PageSix.

44-årige Kanye West har tidligere lavet det samme nummer på Twitter. Her følger han heller ikke længere sin 40-årige ekskone, med hvem han har fire børn.

På tracket ”Hurricane” rapper West om sidespring, som han tilsyneladende har foretaget i løbet af Kimye-ægteskabet. Dette skulle være sket, mens parret havde to børn.

Here I go actin’ too rich / Here I go with a new chick / And I know what the truth is / Still playin’ after two kids / It’s a lot to digest when your life always movin, lyder en af den populære rappers “bars”.

Sammen har de nu fraskilte megastjerner North på 8 år, Saint på 5, Chicago på 3, og Psalm på 2 år.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega724574_005.jpg
 Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

Dukkede op som brud

Selvom de hverken er gift – eller gensidigt støtter hinanden på de sociale medier – længere, så er Kim og Kanye tilsyneladende stadig forbundet på et kunstnerisk niveau.

Ved en af Kanye Wests lyttefester op til ”Donda”-udgivelsen dukkede "Keeping Up With the Kardashians"-stjernen op – ikke på publikumsrækkerne, men på scenen. Og ikke i en hvilken som helst mundering.

Til stor begejstring bar Kimmy K nemlig en imponerende brudekjole fra Balenciaga Couture og gik langsomt hen over scenen, hvor hun til sidst mødte Kanye.

Få minutter forinden havde den rappende West sat ild til sig selv - simpelthen. Det hele foregik på scenen, der var pyntet til at ligne rapstjernens barndomshjem i Chicago.

Stuntet satte gang i spekulationer om en genforening mellem dem, men de blev hurtigt manet til jorden.

- Kim var glad for at kunne gøre det for Kanye og begivenheden, som betød enormt meget for ham, lød det fra en kilde tæt på det tidligere kærestepar, der udtalte sig til TMZ dengang.

Nuvel, West er i hvert fald ikke en del af de 253 millioner følgere, som hans tidligere hustru kan bryste sig af.

Sponsoreret indhold