Kendte18. september 2021

Efter skilsmisse: Kaley Cuocos eks vil have smykkerne igen

Det er kun få uger siden, det stod klart, at lykken var brast mellem skuespillerinden manden, men det lød dog til, at alt åndede fred og ro mellem dem. Nu ser det anderledes ud
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter kun tre års ægteskab, valgte den 35-årige ”The Big Bang Theory”-skuespillerinde i starten af måneden at søge om skilsmisse fra sin mand, Karl Cook.

Det bekræftede både hun og manden desuden efterfølgende overfor det amerikanske medie People. Her lød det desuden, at beslutningen om at lade sig skille fra hinanden skete i fællesskab.

Men nu kunne noget godt begynde at tyde på, at alting alligevel ikke ånder fred og gammen mellem det tidligere ægtepar.

Dette til trods for, at parret begge valgte at underskrive en ægtepagt, inden de tilbage i 2018 sagde deres ”ja” til hinanden.

Nu søger eksmanden, Karl Cook dog om, at skuespillerinden leverer ”diverse smykker og andre personlige affekter” tilbage.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/kaley_cuoco_og_karl_cook.jpg
 Foto: MEGA

Skuespillerinden mødte sin (eks)mand tilbage i 2016 - kort tid efter sin første skilsmisse. De to blev gift i 2018. Foto: MEGA

Det skriver Daily Mail, der har fået aktindsigt i skilsmissedokumenterne.

I dokumenterne står der videre, at datoen for deres officielle separation endnu er ved at blive besluttet mellem dem, samtidig med at det bliver afsløret, at bruddet mellem dem sker grundet ”uforenelige forskelle”.

I den fælles pressemeddelelse som parret udsendte stod der dog beskrevet, at de ”trods dyb kærlighed og respekt for hinanden, har vi indset, at vores nuværende veje har ført os i forskellige retninger”.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kaley_cuoco_0.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Hvilke forskellige retninger, det drejer sig om, eller hvilke ”uforenelige forskelle”, der er tale om, har hverken Cook eller Cuoco nærmere beskrevet.

Dette er skuespillerindens andet ægteskab, da hun fra 2013 til 2016 var gift med tennisspilleren Ryan Sweeting.

Sponsoreret indhold