Efter Naya Riveras død: Sådan har sønnen det nu

Det er lidt over en måned siden, Naya Rivera på tragisk vis døde, da hun tog ud på en seljtur med sin fire-årige søn ved Lake Piru i Californien.

Skuespilleren, der blev blot 33 år, efterlod sønnen Josey på fire, og nu afslører en kilde, hvordan det går med den lille dreng, der mistede sin mor alt for tidligt. 

- Det har været et utroligt vanskelig tid for hendes familie og kære, fortæller en kilde til Entertainment Tonight

- Dag for dag får han det bedre, tilføjer insideren om sønnen. 

Artiklen fortsætter under billedet

Naya Rivera fotograferet med sin søn i februar 2019.

Naya Rivera fotograferet med sin søn tilbage i februar 2019. Foto: MEGA

Josey bor nu med sin far, Naya Riveras eksmand Ryan Dorsey, og hendes søster Nickayla tilbringer også meget tid med sin nevø.

Kilden fortæller, at trods tragedien så har sønnen det godt, og på nogle dage virker han så glad og ubekymret som alle andre børn. Insideren forklarer også, at Josey forstår, at hans mor er væk, og at han forstår dødens endegyldighed. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Naya Rivera og Ryan Dorsey blev gift i 2014 og skilt i 2017. Foto: MEGA

- Lige nu er Josey hele Ryans verden, lyder det fra kilden. 

- Ryan sører stadig og kæmper med tabet af Naya, men han er stærk og holder sig kørende for sin søns skyld, forklarer insideren. 

Den tragiske ulykke fandt sted onsdag den 8. juli, da Naya Rivera forsvandt på søen Lake Piru, som hun var taget ud for at sejle på med sin fire-årige søn.

Efter fem dages intens søgen - for præcis en måned siden - fandt dykkere hendes lig

- Der er intet, der ud fra undersøgelsen tyder på, at stoffer eller alkohol spillede nogen rolle i den afdødes død, men prøver vil blive forelagt til en toksikologitestning, lød det fra sheriffen i Ventura County - det område, hvor Naya Rivera forsvandt - i en pressemeddelelse

Efterfølgende kunne efterforskerne fortælle, at deres teori var, at Naya Rivera døde i et tragisk forsøg på at redde sig selv og sin søn, efter den båd, de havde badet fra, var drevet væk fra dem grundet strømme i søen. 

På tragisk vis formåede "Glee"-skuespilleren kun at redde sin søn, Josey, men altså ikke sig selv. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close