Kendte 10. januar

Efter Maria Jencel-shitstorm: Nu blander Lasse Rimmer sig

Komikeren har nu kastet sig ind i den opsigtsvækkende sag mellem radioværten og Atlantis Rejser
Lasse Rimmer forsvarer nu Atlantis Rejser, der de seneste dage har skændtes offentligt med Mari Jencel og Pelle Peter Jencel.
Lasse Rimmer forsvarer nu Atlantis Rejser, der de seneste dage har skændtes offentligt med Mari Jencel og Pelle Peter Jencel.
Foto: Ritzau Scanpix

Det er vist næppe gået manges næser forbi, at radioværten Maria Jencel (og til dels hendes mand, DR-værten Pelle Peter Jencel) har haft en indædt krig mod Atlanis Rejser de seneste dage.

En krig, der startede, da Maria Jencel delte sin dårlige ferieoplevelse med rejseselskabet i en kommentar på sangerinden Szhirleys profil på Instagram.

Kommentaren fik nemlig Atlantis Rejser til tasterne, og efterfølgende begyndte uenighederne mellem parterne og beskyldninger om løgne at flyve til højre og venstre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Atlantis Rejser har påstået, at de opgraderede Maria Jencel og co. til et nyt værelse efter trusler om at blive udstillet for kendisparrets mange følgere, og at de i øvrigt slet ikke var klar over, at familien stadig ikke var tilfredse efter opgraderingen.

Maria Jencel har derimod påstået, at Atlantis Rejser var langt fra behjælpelige og i øvrigt iskolde med, at Pelle Peter Jencel lå syg med alvorlige maveproblemer.

Og nu blander ingen andre end Lasse Rimmer sig i diskussionen.

Pelle Peter Jencels og Maria Jencels ferie med børnene gik vist langt fra, som de håbede.
Foto: Ritzau Scanpix

Den 50-årige komiker har nemlig delt en story på Instagram, hvor han har valgt at forsvare rejseselskabet, som han selv rejste med for tre år siden.

- Jeg har tænkt en del over det her, og jeg er endt med at beslutte lige at skrive følgende, indleder han sin story og fortæller, at han dengang rejste til Egypten med Line Hoffmeyer og sine to døtre for at holde jul og nytår.

Og ifølge Lasse Rimmer var der ikke en finger at sætte på Atlantis Rejser i løbet af den 40.000 kroner dyre ferie.

- Spiser man nogle af måltiderne fra samme buffet som en masse andre gæster, kan det betale sig at spritte jævnligt af, uanset hvilket land man er i, skriver han og hentyder til de maveproblemer, som familien Jencel oplevede på deres ferie.

- Det gjorde vi, og måske derfor tålte alle fire ferien uden maveproblemer. Who knows. Måske var vi bare heldige, skriver han og fortsætter med at rose Atlantis Rejser:

- Vi nød alle sammen en uge med højt serviceniveau fra et dedikeret personale i et i øvrigt fattigt land med masser af udfordringer, så for the record: Jeg ville personligt trygt rejse med samme bureau igen.

B.T. var tidligere på ugen i kontakt med Maria Jencel for at høre hende ind til de anklager, som Atlantis Rejser har rejst mod hende i forhold til, at hun skal have truet dem med sine og sin mands i alt 50.000 følgere.

Hun mener dog ikke, at hun har udnyttet sin position som kendt radiovært til at afpresse rejseselskabet.

- Jeg har ikke nævnt, jeg er influencer. Jeg har simpelthen bare nævnt, at der er rigtig mange, der følger med i vores rejse, sagde hun til avisen og fortsatte:

- Jeg kan slet ikke se, hvordan det skulle være et problem. Selvfølgelig følger folk med i mit liv og min rejse. Jeg har gjort det samme, som hvis man truer med en dårlig anmeldelse på Trustpilot.

Sponsoreret indhold