Kendte8. januar 2023

Maria Jencel i kamp mod rejseselskab: Nu er manden Pelle Peter Jencel blevet indlagt

Ferien til Egypten har bestemt ikke været en drømmerejse for hverken Maria Jencel eller hendes mand Pelle Peter Jencel
Smilet er nok knap så stort hos Jencel-parret for tiden, efter de er kommet hjem en tur til Egypten, der bestemt ikke var en drømmerejse. nbsp;
Smilet er nok knap så stort hos Jencel-parret for tiden, efter de er kommet hjem en tur til Egypten, der bestemt ikke var en drømmerejse.
 Foto: Mikael Rieck

Det hele startede med en enkelt kommentar på et Instagram opslag, og på kort tid endte 24Syv Radioværten Maria Jencel i en regulær fejde med rejseselskabet Atlantis Rejser.

Mens radioværten fortæller om dårlige forhold, hold musik og “uspiselig” mad, fortæller rejseselskabet, at de mener, de er blevet afpresset til at give mere, da Jencel bragte hende og mandens antal følgere på sociale medier op i samtalen.

Men nu er der sket en dramatisk udvikling i sagen, og noget kunne tyde på, at Pelle Peter har fået en uønsket souvenir med hjem.

Flere skader

– I dag har vi været på hospitalet med Pelle, og hans nyre har desværre taget skade af maveforgiftningens intensitet, skriver hun blandt andet i sit nyeste opslag på Instagram.

DR-værten skal til et tjek “snart igen”, og de håber ikke, at det er noget permanent.

I sit tidligere opslag fortalte hun også, hvordan deres søn Bobby var faldet ud af en børneseng, da bunden røg. Men i nyeste opslag fortæller hun, at Bobby er okay efter faldet.

Takker for kærlighed

Maria Jencel fortæller, at hun har brugt hele dagen på at snakke med forskellige medier, mens hendes forældre har ageret børnepassere for parrets to børn Penelope og Bobby.

– Men lige meget hvad, vil jeg slippe det hele nu. Jeg vil være sammen med mine børn og hele og komme os, skriver hun også.

Hun slutter opslaget af med at takke for både støtte og kærlighed hun har modtaget, mens hun har været i modvind.

Sponsoreret indhold