Kendte 7. april 2019

Efter "Leaving Neverland": Jackson-familien svarer igen med ny dokumentar

Michael Jacksons familie har lavet en 30-minutter lang YouTube-dokumentar

En måned efter, at HBO delte dokumentaren "Leaving Neverland", hvor Michael Jackson beskyldes for at have seksuelt misbrugt James Safechuck og Wade Robson i årevis, svarer familien nu for alvor igen. Det skriver People.  

Michael Jackson familie har udgivet deres egen dokumentar, som er instrueret af Eli Pedraza og udgivet på YouTube den 30. marts: "Neverland Firsthand: Investigating the Michael Jackson Documentary", hedder den. 

Dokumentaren har til formål at afvise de påstande, som Wade Robson og James Safechuck har fremsat i "Leaving Neverland".

Kongen af pop, som døde i juni 2009, har gentagende gange afvist alle påstande om, at han har forulempet børn. 

Den 30 minutter lange dokumentar indeholder interviews med Jacksons nevø, Taj Jackson og hans niece, Brandi Jackson.

Niecen datede Wade robson i seks år

Derudover er også teknikeren Brad Sundberg, som ofte befandt sig på Neverland, blevet interviewet til dokumentaren. 

- Ikke i en million har jeg set et barn, der har været omkring Michael Jackson, som har set ud som om, at de har været utilpasse, kede af det eller udnyttet. Neverland var sådan et trygt sted, siger Sundberg i et interview, som er med i dokumentaren. 

I dokumentaren afslører Jacksons Niece, Brandi Jackson, også, at hun har datet Wade Robson i seks år, og hun er overbevist om, at hun ved, hvorfor han står frem nu.

Wade Robson står frem af økonomiske årsager - han tror, at han kan tjene penge på det. 

Det er langt fra første gang, at nogen sår tvivl om de påstande, Wade Robson og James Safechuck fremsætter i dokumentaren.

Det er ikke længe siden, at journalisten og Michael Jackson-ekspert Mike Smallcombe gennemhullede de påståede ofres beskyldninger

Sponsoreret indhold