Kendte 25. marts 2019

Paris Jackson i bedring efter selvmordsforsøg

Paris Jackson er i bedring efter hun i sidste uge måtte på hospitalet efter et selvmordsforsøg.
Foto: MEGA

Paris Jackson er i bedring efter sit selvmordsforsøg i sidste uge. Det skriver TMZ. Ifølge mediet blev Paris Jackson kørt på hospialet efter et selvmordsforsøg, hvor hun havde skåret sig i sine håndled.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun forlod dog hospitalet et par timer senere efter at have sagt til lægerne, at hun ville søge behandling - men det skete aldrig.

Nu ser det dog ud som om, at Paris alligevel er i bedring. Hun bruger tiden med venner og familie, og så er hun begyndt at tage imod de råd, folk, som bekymrer sig om hende, giver hende, skriver TMZ.

Dem, som er tætte på 20-årige Paris Jackson har forsøgt at få hende til at søge hjælp, men Paris har - indtil nu - afvist og taget tingene i egen hånd.

Nu tyder det dog på, at Paris rent faktisk forsøger at få det bedre både mentalt og fysisk. Kilder fortæller TMZ, at Paris spiser bedre, træner og arbejder på sine psykiske problemer.

Det har taget hård på Paris Jackson, at dokumentaren "Leaving Neverland" har været på alle læber. Dokumentaren er baseret på vidneudsagn fra mændene Wade Robson og James Safechuck, som i detaljer beskriver, hvordan de angiveligt er blevet seksuelt misbrugt i årevis af Paris' far, pop-kongen Michael Jackson.

Paris har heldigvis fået tankerne lidt væk fra dokumentaren på det seneste. Hun har nemlig haft travlt med at planlægge sin 21 års fødselsdag. Paris Jackson har fødselsdag den 3. april, og TMZ skriver også, at hun jævnligt er i kontakt med sine brøde, Prince og Blanket Jackson.

Paris Jackson danner til dagligt par med Gabriel Glenn.

Vis dette opslag på Instagram

dirty heads

Et opslag delt af @ thesoundflowers den

Sponsoreret indhold