Efter kritik: Sara Bros program lukker og slukker

Sara Bro kunne præsentere sit nye talkshow på DR2, på DRs forårspressemøde d. 16 Januar

Sara Bro kunne præsentere sit nye talkshow på DR2, på DRs forårspressemøde d. 16 Januar

(Foto: Niels S. Andersen)

Få måneder efter første program løb over skærmen, er det allerede slut for Sara Bros nye TV-eventyr.

TV-værten fortæller således på sin Instagram-profil, at DR har valgt at lukke hendes program ”Sara Bro på DR2”.

- Jeg blev spurgt, om jeg ville prøve at udfordre den gængse DR2-seer og få nogle yngre folk til kanalen. Det er lykkedes, synes jeg.

- Og jeg er også blevet klogere undervejs - nu ved jeg, at stramt grønt glimmertøj kan gøre folk sure, at selvom vi ikke taler så meget om ligestilling, så betyder det ikke, at vi HAR ligestilling i Danmark, og jeg har lært, at vi har så mange dygtige folk, der arbejder hårdt hver dag på DR for at lave TV til os allesammen.

Første program af talkshowet ”Sara Bro på DR2” løb over skærmen tilbage i marts måned – og programmet høstede langt fra positive anmeldelser.

Politikens anmelder skrev blandt andet, at ”Sara Bros nye talkshow var så tåkrummende pinligt, overfladisk og smagløst, at det næsten ikke var til at holde ud”.

Også på DR2 Facebook-side blev der udtrykt kritik. Flere kaldte programmet alt fra ”plat” og ”intetsigende” til ”lort” og ”åndssvagt”.

Sara Bro siger, at hun er sindssygt stolt over programmerne og over at have været med.

- Jeg sindssygt stolt at alle programmerne, så stolt af alle, der turde være med. Taknemmelig over alle jer, der har sagt ja til at være med efter sommerferien, og ikke mindst taknemmelig over alle jer, der engagerede jer her på IG og foran skærmen.

- Alle de beskeder I har skrevet til mig om, hvorfor I synes programmet har været vigtigt for jer. Det har været det hele værd. TAK

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close