Kendte8. september 2022

Efter incestanklager: Nu sagsøger Ricky Martin sin nevø for afpresning

Verdensstjernen blev for få måneder siden ramt af voldsomme anklager om, at han skulle have haft et incestuøst forhold til sin 21-årige nevø
Ricky Martin
Ricky Martin sagsøger sin nevø for afpresning.
 Foto: MEGA

Det er kun få måneder siden, den 50-årige latinamerikanske popstjerne Ricky Martin blev ramt af grove anklager om, at han skulle have haft et syv måneder lang forhold til sin nevø.

Et forhold der skulle have været præget af alt fra psykisk til fysisk vold samt stalking og chikane.

Verdensstjernen benægtede alle anklagerne, og han beskrev i stedet nevøen som værende en, der havde “brug for hjælp”, og at han skulle lide af “psykiske udfordringer”.

I sidste ende vandt Ricky Martin sagen, han efterfølgende beskrev som “smertefuld og knusende”, efter nevøen selv valgte at trække anklagerne tilbage.

Helt glemt er det dog ikke for sangeren, der nu har valgt at sagsøge nevøen, Dennis Sanchez Martin for afpresning.

Ifølge People skulle sangeren have sagsøgt nevøen for intet mindre end 20 millioner dollars.

I dokumenterne, som People har fået aktindsigt i, står det beskrevet, hvordan nevøen angiveligt skulle have fortsat med at tale højt om anklagerne.

– Situationen er fortsat på trods af, at sagsøgte frivilligt trak sig fra sagen, han havde indledt mod sagsøger baseret på usandheder, efter han under ed indrømmede, at han aldrig var blevet seksuelt overgrebet af sagsøger, står det beskrevet.

Ifølge sangerens advokat skulle nevøen i første omgang have kommet med anklagerne om seksuelt misbrug, da Martin ikke fulgte nevøen på sociale medier og dernæst have “ignoreret” en anmodning fra nevøen om at oprette sociale medier for Martins børn.

Advokaten beskriver videre, hvordan nevøen offentliggjorde Martins telefonnummer, hvilket tvang ham til at ændre det.

Artiklen fortsætter under billedet

Ricky Martin
Ricky Martin ønsker nevøen dømt for afpresning, efter han tidligere på året stod overfor grove anklager om incest.
 Foto: MEGA

Få måneder senere anklagede nevøen Martin for at have haft et incestuøst forhold til ham.

Kort efter anklagerne blev verdensstjernen idømt et polititilhold mod nevøen, som stod til at udløbe den 21. juli – samme dag som retssagen blev afholdt.

Allerede den 5. juli anmodede nevøen om at tale med Martins advokater med formålet om at “forhandle sig til en økonomisk gevinst mod at trække anklagerne tilbage”.

Der blev aldrig indgået noget forlig mellem de to, og nevøen valgte i stedet at indrømme under retssagen i juli, at hans anklager ikke havde hold i sig.

Sponsoreret indhold