Kendte26. maj 2021

Efter hemmeligt bryllup: Nu deler Ariana Grande billeder fra den store dag

Sangerinden og hendes forlovede sagde deres ”ja” til hinanden under intime og hemmelige forhold. Nu viser hun endelig lidt fra den store dag
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er kun lidt over en uge siden, at flere store amerikanske medier kunne afsløre, at den 27-årige ”Thank U, Next”-sangerinde Ariana Grande og hendes forlovede, Dalton Gomez var blevet gift.

De to valgte at holde en ganske lille og intim ceremoni, hvor der kun var 20 gæster inklusive familiemedlemmer på begge sider til stede.

Men udover få informationer om selve ceremonien, så er det ikke meget, offentligheden har fået at vide om selve brylluppet. Ikke engang hvilken dato brylluppet rent faktisk fandt sted.

Men nu afslører Grande på sin Instagram, hvornår hun fik lov at kalde sin forlovede for sin mand.

- 15.05.2021, skriver hun ganske kort til en række billeder, der blandt andet viser parret kysse under et konfettifyldt loft og hende stråle i sin hvide kjole.

Artiklen fortsætter under opslagene

Det nygifte par kunne i december måned annoncere deres forlovelse, da Ariana Grande på sød vis delte et billede af sin hånd med en stor ring på fingeren fra sin udkårne.

- For evigt – og så lidt længere, lød det dengang fra hende.

Dalton Gomez og sangerinden faldt for hinanden tilbage i begyndelsen af 2020, og kun måneder senere blev de altså forlovede for nu at kunne kalde sig mand og kone.

Ariana Grande har tidligere været forlovet med skuespilleren og komikeren Pete Davidson.

Sponsoreret indhold