Kendte25. oktober 2023

Efter giftigt forhold: Nicoline Toft har droppet sex

Model og dj Nicoline Toft har ikke haft sex, siden hun for to år siden flygtede ud af et giftigt forhold
- Det forhold har sgu ændret mig, fortæller dj Nicoline Toft om det giftige forhold, hun for to år siden flygtede fra. 
- Det forhold har sgu ændret mig, fortæller dj Nicoline Toft om det giftige forhold, hun for to år siden flygtede fra.
 Foto: Peter Grosen

- Jeg har kørt munkestilen de sidste par år.

Sådan fortæller Nicoline Toft i Elisa Lykkes DR-program ”Fantasier”.

Det er således to år siden, hun sidst har haft sex. Ikke fordi hun ikke har haft mulighed for det, men fordi perioden i cølibat har været nødvendig, fortæller hun.

Tørkeperioden kommer på bagkant af en lang sorgproces. Først mistede hun sin højtelskede far. Siden fandt hun sammen med ham, som hun troede, var hendes livs kærlighed.

- Han er slet ikke den, han udgiver sig for at være, lad mig sige det sådan.

- Det er det, man nok kan betegne som … Vi putter ikke diagnoser på herinde, men en meget, meget, meget, meget charmerende og forførende professionel manipulator, vil jeg kalde det, fortæller hun.

Med ham havde hun det stærkeste og mest indholdsrige sexliv, hun nogensinde har haft. Men hun mistede lige så langsomt sig selv.

Hun var stadig forelsket, da hun halvandet år inde i forholdet indså, at hun blev nødt til at gå sin vej. Og derefter startede oprydningsarbejdet.

- For tit har de det også med at få hevet dig ud af dine egne elementer. Så alt det, der gør, at du står stærkt så som din egen bolig, din egen karriere – i det her tilfælde blev jeg også udlandsdansker – bliver stille og roligt fjernet. Så Nicoline blev simpelt hen udslettet, beskriver hun.

Den billedskønne dj beskriver, at hun befandt sig i en form for trance, da hun dannede par med den ”professionelle manipulator”.

- Men så var jeg heller ikke i større trance, end at vidste, jeg blev nødt til at gå. Så en dag gik jeg ud ad døren, og jeg vendte mig simpelt hen ikke om.

- Derefter sad jeg med en følelse af, at jeg ikke kunne bevæge mig. Jeg sad bare og gloede ud i luften. Og jeg skulle skaffe ny bolig, jeg skulle starte forfra med det hele, og jeg skulle lige have flyttet mig hjem fra det land, jeg var flyttet ned til. Der var en masse praktiske ting.

Det eneste, hun følte, hun var i stand til på daværende tidspunkt, var at gå. Så hun tog til Spanien og vandrede 300 km på 13 dage fra den ene ende af Caminoen til den anden.

Det usunde forhold har sat sine tydelige spor i den nydelige pladevender. For tilliden til andre mennesker har taget skade, og hvor nogle måske havde valgt at slikke sårene med en ny sexpartner, har det været umuligt for Nicoline at lukke nogen ind.

- Jeg er på ingen måde aseksuel, og mit kærlighedssprog er fysisk, så det er meget specielt det der med at gå så lang tid uden fysisk intimitet – ikke bare sex, men hele vejen rundt. Men der var så mange ting, jeg skulle have bearbejdet.

Hun har slet ikke opgivet kærligheden.

- Jeg har ikke været opsøgende, men jeg drømmer om, at han bare kommer dumpende, for jeg vil rigtig gerne have et forhold igen.

Sponsoreret indhold