Kendte12. oktober 2022

Musikeren Lovestick åbnede kærestens mail: Fandt noget, der var værre end en affære

Lukas Graham-stjernen Lovestick – med det borgerlige navn Mark Falgren - fik sit livs chok, da han åbnede kærestens computer. Det, han fandt, knuste hans hjerte.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Video: Simone Baadsgaard
 Video: Simone Baadsgaard

Professionelt kørte det hele på skinner for 34-årige Mark Falgren, der spillede kæmpestore koncerter i hele verden med bandet Lukas Graham.

Men rent personligt var hans verden ved at ramle fuldstændig sammen.

– Her var min drømmekvinde, fortæller han om den kæreste, som han havde, da han var yngre, før han fortsætter:

– Men det var bare for godt til at være sandt. Og det må man jo sige, at det var.

Trommeslageren Lovestick fortæller i podcasten ”112 for knuste hjerter” om en fuldstændig chokerende opdagelse, som han gjorde, da han i sin tid gik med mistanke om, at hans kæreste var ham utro.

Hans bange anelser blev til altomvæltende virkelighed, da han en dag skulle bruge hendes computer. Kæresten havde glemt at logge ud.

– Det her er ikke noget, jeg plejer at gøre. Man skal ikke snage i andre folks ting. Men jeg åbner ligesom op, og den står inde på hendes mail, og jeg skimter hurtigt igennem, og ser så, at der står noget med en vagtplan. Og jeg tænker: Hun har da ikke noget arbejde, siger han, før han holder en lille pause.

Han fortsætter:

– Jeg trykker på mailen, og finder ud af, at det er en vagtplan på et bordel.

Jeg skimter hurtigt igennem, og ser så, at der står noget med en vagtplan. Og jeg tænker: Hun har da ikke noget arbejde

Mark Lovestick Falgren om sin skæbnesvangre opdagelse

Falgren fortæller videre om dagen, hvor han således ikke alene fandt ud af, at hans kæreste var sammen med andre.

Men at disse andre også var betalende kunder.

Forholdet fandt sted samtidig med at musikkarrieren ”stak af”. For da Lukas Graham er ved at slå rigtigt igennem i USA, flytter Falgren sammen med en kvinde, der ikke er dansk, og som har hele pakken.

Lukas Graham-stjernen Mark Falgren, 34, oplevede det største svigt, da han åbnede sin kærestes mailindbakke og fandt en mystisk vagtplan
Lukas Graham-stjernen Mark Falgren, 34, oplevede det største svigt, da han åbnede sin kærestes mailindbakke og fandt en mystisk vagtplan
 Foto: Ritzau Scanpix

Hun er sjov, succesfuld, driver en populær webshop ved siden af studiet, og folk vender sig om efter hende på gaden.

Lyver om drøm

Men det viser sig altså også, at hun holder sin hemmelige levevej skjult for Mark.

Da tiøren falder, og Mark Lovestick Falgren helt lamslået sidder tilbage med opdagelsen, vælger han ikke at afsløre noget overfor hende.

– Jeg pakker en taske, og tager nogle billeder af de her mails. Hun kommer hjem fra skole, og kysser mig. Men hun kan godt mærke, at der er noget galt. Jeg ville have hende til at indrømme det. Så jeg gør det, at jeg fortæller hende, at jeg har haft en drøm, der sidder så dybt i mig. Jeg fortæller hende, at jeg har drømt, at hun var sammen med en anden, og jeg spørger hende, om hun nogensinde kunne finde på det.

Hun svarer: Nej, selvfølgelig ikke.

Den 34-årige trommeslager viser hende beviserne – de mails med vagtplanen, som han lige har affotograferet. Og så forlader han rummet.

– Så bliver alt rigtig uhyggeligt. For jeg kan høre, hvordan hun græder, fortæller han. Faktisk var han bange for, at kæresten kunne finde på at gøre noget dumt. Gøre skade på sig selv.

– Fordi hun har jo hold denne verden skjult. Og nu var hun blevet opdaget.

Det store svigt, og den knusende erkendelse er - tro det eller ej - ikke det eneste, som Lovestick skal gennemgå i løbet af sin tid med denne kvinde.

For eksempel vil han senere finde ud af, at deres fælles husleje ikke er tjent hjem gennem hendes succesrige webshop, men derimod gennem donationer fra en af hendes tilfredse mandlige kunder fra Dubai.

Hør hele historien om Lovesticks forliste kærlighed i podcasten "112 for knuste hjerter" på 24syv.

Sponsoreret indhold