Kendte 10. januar

Efter fødslen: Annemette Voss og lille Rita er indlagt

Den nybagte kagedronning Annemette Voss er indlagt til observation efter fødslen af sit fjerde barn
Annemette Voss har tidligere været meget åben omkring sit noget anstrengte forhold til at være gravid.
Annemette Voss og den lille ny er indlagt på hospitalet. 
Foto: Lars H. Laursen

Lykken er stor hos Annemette Voss, som fødte sit fjerde barn, datteren Rita, natten til i går. 

Selv om det er fjerde gang, og fødeafdelingerne sparker fleregangsfødende hjem efter et par timer, så er den nybagte mor og den lille ny fortsat indlagt.

Det fortæller Annemette i sin story på Instagram.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg vil bare lige tjekke ind og sige, at vi er okay. Vi er indlagt ritA OG JEG PÅ HIOSPITALET TIL OBSERVATION i forbindelse med, at jeg har nogle bakterier, som jeg kunne have smittet hende med under fødslen.

Bagedyst-darlingen har fået antibiotika som skal tage livet af bakterierne. Annemette har tidligere fortalt, at hun de seneste uger har døjet med en voldsom hoste – en hoste, som blandt andet fik hende til at tisse i bukserne på vej i Irma – men det er ikke kun hende, der kæmper med helbredet.

Det gør hendes mand Micky Fridthjof også.

- Micky er hjemme og sover og passer på sig selv og de tre drenge. Men primært på sig selv, go han er desværre ikke rigtigt kommet sig over sin sygdom. Han kunne lige fungere i nat, det var meget dejligt, fortæller hun og henviser til fødslen, som Micky heldigvis nåede at være med til.

- Han blev lige vækket fra sit sengeleje, hvor han lå og småsov i nat, tilføjer hun.

I gårsdagens opslag, hvor Annemette afslørede familieforøgelsen, kaldte han fødslen for magisk. I sin story sætter hun lidt flere ord på kraftanstrengelsen, som hun får til at lyde som lidt af en leg. 

For imens hendes sløje mand sov, dulmede Annemette veerne med en epiduralblokade og fandt et imponerende overskud frem. Influencer og kagebogsforfatteren hyggede sig med egne ord i vefasen med at skrive lidt på en bog og svarede beskeder på Instagram.

- Da veerne blev kraftigere og det blev tid til, at hun skulle ud, vækkede vi Micky, og så var han med. Nu er jeg bare klar til at slappe af og være i babyboble nogle dage, lyder det i videoen, hvor lille Rita ligger og sover på sin mors bryst.

Mor og datter skal være indlagt i 48 timer.

Sponsoreret indhold