Kendte16. maj 2024

Efter dramatisk skilsmisse: Nu tager Sophie Turner bladet fra munden

Det er første gang, skuespilleren taler ud efter sin meget omtalte skilsmisse fra Joe Jonas
Parret meldte deres skilsmisse ud i efteråret 2023.
Parret meldte deres skilsmisse ud i efteråret 2023.
 Foto: Valerie Macon/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Mystiske optagelser fra overvågningen førte til Joe Jonas og Sophie Turners skilsmisse

Siden Joe Jonas, 34, og Sophie Turner, 28, i efteråret meldte ud, at de skulle skilles, væltede det frem med skeletter fra det celebre ægteskab.

Her forlød det blandt andet, at "Game of Thrones"-skuespilleren festede for meget, mens han blev overladt til at se efter deres to børn.

Desuden skulle en overvågningsvideo, hvor Sophie Turner angiveligt gjorde noget, der fik bægeret til at flyde over for Joe Jonas, også have været medvirkende til det forliste ægteskab.

I et stort interview med Vogue tager Sophie Turner for første gang bladet fra munden og fortæller sin side af sagen.

– Det var de værste dage i mit liv, genkalder Turner om den megen medietumult omkring skilsmissen.

– Jeg kan huske, jeg var på settet, kontraktmæssigt skulle jeg være der to uger endnu, så jeg kunne ikke rejse. Mine børn var i USA, så jeg kunne ikke komme til dem, fordi jeg skulle færdiggøre "Joan". Og så kom alle disse artikler ud..., forklarer hun og fortsætter:

– Det gjorde ondt, fordi jeg torturerer virkelig mig selv over alt, jeg gør som mor – mum guilt (skyld, man føler som mor, red.) er SÅ ægte. Jeg blev nødt til at sige til mig selv: "Intet af det er sandt. Jeg er en god mor, og du har aldrig været en festabe".

Joe Jonas og Sophie Turner har sammen døtrene Willa på fire og Delphine på knap to år.
Joe Jonas og Sophie Turner har sammen døtrene Willa på fire og Delphine på knap to år.
 Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix

Har fået mundkurv på

Sophie Turner kan af juridiske grunde ikke afsløre detaljer omkring sin skilsmisse, men til Vogue siger hun:

– Det er ufatteligt, hvor mange mennesker, der bare vil finde på lort og offentliggøre det baseret på et foto. Et foto kan fortælle 1000 ord, men det er ikke min historie. Det føles som, jeg så en film om mit liv, som jeg ikke selv havde skrevet, produceret eller spillet med i. Det var chokerende. Jeg er stadig i chok.

Turner, der tidligere har kæmpet med angst og depression, afslører over for magasinet, at skilsmissen sendte hende ud i sit sinds mørkeste afkroge:

– Der var nogle dage, hvor jeg ikke vidste, om jeg ville klare det. Jeg ville ringe til min advokat og sige: "Jeg kan ikke gøre det. Det kan jeg bare ikke". Jeg har aldrig været stærk nok til at forsvare mig selv. Og så, endelig, efter to uger, hvor jeg var helt nede, mindede hun (advokaten, red.) mig om, at det var mine børn, jeg kæmpede for, genkalder hun og understreger:

– Når nogen siger til mig: "Gør det for dine børn", så gør jeg det. Jeg ville ikke gøre det for mig selv, men jeg finder styrken frem for dem.

Sponsoreret indhold