Kendte6. september 2023

Det var dråben! Mystiske optagelser fra overvågningen førte til Joe Jonas og Sophie Turners skilsmisse

Jonas Brothers-hjerteknuseren hørte eller så angiveligt noget på parrets overvågning, der fik ham til at tage den endelige beslutning om at lade sig skille fra Sophie Turner
Det er slut mellem Sophie Turner og Joe Jonas - angiveligt på grund af noget, som han observerede på parrets videoovervågning 
Det er slut mellem Sophie Turner og Joe Jonas - angiveligt på grund af noget, som han observerede på parrets videoovervågning
 Foto: MEGA, Instagram: Sophie Tuner

Detaljerne om den celebre skilsmisse mellem ”Game of Thrones”-stjernen Sophie Turner og musikeren Joe Jonas pibler frem i øjeblikket, mens historien om bruddet kun lader til at udvikle sig til en mere og mere saftig en af slagsen.

Blækket på skilsmissebegæringen er knap tør, og nu myldrer det med teorier om hvorfor, kærligheden mellem de to stjerner ikke holdt i mere end fire år.

Den seneste drejning hører til i den absolut mystiske og kulørte ende.

Ifølge sladdermediet TMZ kan flere kilder nemlig nu afsløre, at det var optagelser af Sophie Turner fra parrets overvågningskamera, der fik bægeret til at flyde over.

Angiveligt så den 34-årige Joe Jonas altså sin snart tidligere hustru gøre eller sige noget, som fik ham til at indse, at ægteskabet måtte slutte.

Desværre for os nysgerrige sjæle er der altså ingen yderligere forklaring på, hvad det er, der har været på de pågældende optagelser.

Stjerneparrets ægteskab varede i fire år, og sammen har de to børn, som de nu er indstillede på at skulle dele forældremyndigheden over. I retsdokumenterne står det anført,  at "det er i børnenes bedste interesser, at parterne har delt forældreansvar."
Stjerneparrets ægteskab varede i fire år, og sammen har de to børn, som de nu er indstillede på at skulle dele forældremyndigheden over. I retsdokumenterne står det anført, at "det er i børnenes bedste interesser, at parterne har delt forældreansvar."
 Foto: Raw Image LTD/MEGA

Mange spekulationer

Hidtil har forklaringen på stjerneskilsmissen været en smule mere middelmådig. Hun kunne lide at feste, og han ville gerne bare blive hjemme i sofaen med deres to døtre på kun tre og et år.

Rygterne om skilsmissen tog til over weekenden, og onsdag kom så den endelige bekræftelse fra Joe Jonas og Sophie Turner, der i et fælles opslag på de sociale medier skrev:

– Efter fire vidunderlige års ægteskab har vi i fællesskab besluttet at afslutte vores ægteskab. Der er mange spekulative fortællinger om hvorfor, men dette er virkelig en fælles beslutning, og vi håber inderligt, at alle kan respektere vores ønske om privatliv for os og vores børn.

SEPTEMBER 6th 2023: Joe Jonas of The Jonas Brothers files for divorce from actress Sophie Turner after four years of marriage. - File Photo by: zz/Alexandra Picco/STAR MAX/IPx 2022 10/15/22 Joe Jonas and Sophie Turner at The Academy Museum of Motion Pictures 2nd Annual Gala held on October 15, 2022 at The Academy Museum of Motion Pictures in Los Angeles, California.
- Hun kan lide at feste, han kan lide at være derhjemme. De har meget forskellige livsstile, lød det fra en kilde allerede da skilsmissen kun var på rygtebasis.
 Foto: zz/Alexandra Picco/STAR MAX/IPx

Både før og efter ordene fra parret har der ganske rigtigt været spekulationer om årsagen bag det hele.

En kilde tæt på parret har blandt andet sagt, at "Game of Thrones"-stjernens festgen er blevet for meget, mens andre mente, at grunden kunne være, at Sophie Turner drømmer om at vinke farvel til livet i USA for at flytte hjem til England.

Søndag lignede den 27-årige stjerneskuespillerinde altså ellers ikke en, der var ved at gennemgå en hjerteknusende skilsmisse, da hun var i byen for at fejre end optagelse på sin serie ”Joan” på et værtshus i England.

I mellemtiden var hendes husbond Joe Jonas på turné med sit band Jonas Brothers i staterne, og det er altså her – nærmere bestemt i Miami – at skilsmissedokumenterne for nyligt blev indleveret.

Sponsoreret indhold