Efter dramatisk kidnapning: Lady Gagas hunde fundet i god behold

Lady Gaga er nok en meget lettet hundemor lige nu. 

Onsdag aften blev hendes to hunde Koji og Gustav stjålet, efter ukendte gerningsmand skød hendes hundelufter ned på gaden i Los Angeles

Den 34-årige superstjerne har forståeligt nok været knust, og i går udloddede hun sågar en dusør på hele 3 mio. kr. til den person, der kunne returnere de to hunde i god behold

Artiklen fortsætter under billedet

Og om det er findelønnen eller ren tilfældighed, så er der nu godt nyt at berette. 

Det amerikanske ugeblad People kan nemlig bekræfte, at de to hunde er blevet indleveret til politiet i L.A. - og vigtigst af alt er de i god behold. 

- Jeg kan bekræfte, at hundene er fundet og er i sikkerhed, fortæller politibetjent Jonathan Tippet til det amerikanske medie.

Ifølge nyhedsbureauet AP var det en kvinde, som indleverede de to savnede kæledyr til politiet. 

Lady Gaga, der for tiden indspiller film i Rom, sendte en repræsentant og en privatdetektiv for at bekræfte hundenes identitet. 

Ifølge politiet er kvinden "ikke involveret og ikke associeret" med angrebene, der fandt sted onsdag aften.

Hundelufteren Ryan Fischer blev skudt i brystet. Hans tilstand er stabil, og han vil komme sig, lyder det fra hans familie.

Historien melder intet om, hvordan hundene kom i kvindens besiddelse - ej heller fremgår det, om hun har fået den findeløn, som Lady Gaga udloddede for blot otte timer siden. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close