Kendte2. juni 2022

Efter dommen: Amber Heard anker

Den netop dømte skuespillerinde Amber Heard nægter at give op. Nu anker hun dommen
Amber Heard
Nu anker hun. 36-årige Amber Heard er klar på endnu en tur i manegen.
 Foto: MEGA

I går kunne Johnny Depp ånde lettet op, da juryen gav ham medhold i søgsmålet i injuriesagen mod ekskonen Amber Heard, der har stjålet overskrifter de seneste fem uger.

Her blev hun dømt til at betale en erstatning på 15 millioner dollars – fem millioner for at have løjet og 10 millioner i erstatning for de konsekvenser hendes injurierende anklager har haft for Johnny Depps karriere.

Men selv om ”Aquaman”-skuespilleren altså blev taberdømt i retten i Fairfax, Virginia i går, har hun ikke tænkt sig at opgive uden kamp.

Den 36-årige skuespillerinde har således tænkt sig at anke dommen.

Det skriver New York Times.

Men en eventuel ankesag kræver, at Amber er i stand til at oprette en obligation på otte millioner dollars.

Og det er altså uvist, om Ambers formue rækker så langt. For Celebrity Networth har anslået, at Heard formue er forvandlet til et stort fedt minus på otte millioner dollars ovenpå den lange retssag.

Derfor risikerer hun en afgrundsdyb økonomisk ruin, da Depp sagsøgte hende for 50 millioner, hvilket langt overstiger hendes i forvejen negative formue.

Skuespilleren anker nok i håbet om at slippe for at hoste op med millionerne samt vinde offentlighedens sympati.

Men der er naturligvis også den mulighed, at det tidligere ægtepar får løsnet den gordiske knude og finder en løsning uden om retten …

Sponsoreret indhold