Kendte2. juni 2022

Efter chok-afgørelse: Har Amber Heard overhovedet råd til at betale Johnny Depp?

Amber Heard skal have den helt store pengepung op af lommen, hvis hun skal betale de mange millioner i erstatning
Her ses Amber Heard i vidnestolen under et af retsmøderne i sagen.
Her ses Amber Heard i vidnestolen under et af retsmøderne i sagen.
 Foto: Ritzau Scanpix

Av, av, av...

Det er vist den umiddelbare tanke, der dukker op, når man tænker på afgørelsen på Johnny Depps retssag mod Amber Heard onsdag.

Efter at være blevet grillet på brutal vis i vidnestolen og af folkedomstolen i seks uger, kom juryen nemlig i går ikke bare frem til, at Amber Heard ikke kan bevise, at hun har været udsat for vold.

De kom også frem til, at hun skal betale kassen for at have udstillet sin verdensberømte eksmand som en voldsmand.

Amber Heard blev således dømt til at betale intet mindre end 15 millioner dollars i erstatning til Johnny Depp.

De ti af millionerne skal Amber Heard betale i erstatning for de konsekvenser, som æreskrænkelserne har haft på Johnny Depp og hans karriere, mens de sidste fem millioner skal betales som straf for at have løjet.

Amber Heard kan dog glæde sig over, at de fem millioner vil blive skåret ned til blot 350.000 kroner grundet lovgivning i staten Virginia, hvor retssagen blev afholdt.

Derudover fik hun selv tilkendt to millioner i erstatning fra Johnny Depp, hvilket vil sige, at det samlede beløb, hun nu skylder ham, ender på 8,35 millioner dollars (58 millioner kroner).

Det er dog langt fra sandsynligt, at Amber Heard har penge nok til at betale erstatningen. Det skriver News.com.au.

Artiklen fortsætter under billedet...

Hvis Johnny Depp er en glad mand i dag, er det forståeligt...
Hvis Johnny Depp er en glad mand i dag, er det forståeligt...
 Foto: MEGA

Skuespillerinden har godt nok tjent millioner på sin tv- og filmkarriere, og hun modtog ligeledes syv millioner dollars fra Johnny Depp i skilsmisseforliget mellem de to.

De penge skulle hun have betalt til henholdsvis to forskellige velgørenhedsorganisationer, men under retssagen kom det frem, at hun ikke har betalt pengene, fordi hun har været presset økonomisk som følge af sagen.

Og det økonomiske pres er altså bestemt ikke mindre nu, hvor hun har tabt med et brag og faktisk skal betale Johnny Depp flere penge i erstatning, end hun selv fik ud af skilsmissen med ham.

Ifølge Celebrity Networth lyder Amber Heards formue i kølvandet på dommen faktisk på intet mindre end minus(!) otte millioners dollars.

Amber Heard kan dog trøste sig med, at hun har god tid til at spare op.

Ifølge Neama Rahmani, som er tidligere anklageadvokat, lyder reglerne i staten Virginia nemlig, at offeret i sagen - altså Johnny Depp - blot skal have sine penge indenfor de næste 30(!) år.

Hvis Amber Heard dog allerede nu ved, at hun ikke kan betale pengene, så skal hun kunne bevise det for retten.

Hvis hun ønsker at anke sagen i håbet om, at hun kan ende med at skulle betale færre penge til Johnny Depp, skal hun oprette en obligation for det fulde beløb, som altså er 8,35 millioner dollars.

Sidste mulighed er, at Amber Heard erklærer sig selv konkurs.

Hvis dette godkendes, slipper hun for at betale det største erstatningsbeløb på ti millioner, men hun skal dog højst sandsynligt stadig betale beløbet på fem millioner, der altså som tidligere nævnt vil blive skaleret ned til blot 350.000 dollars.

Sponsoreret indhold