Kendte9. marts 2022

Efter brudt forlovelse: Overvejer Shailene Woodley at gå tilbage til Aaron Rodgers?

Det er knap en måned siden, det stod klart, at NFL-stjernen og skuespillerinden havde valgt at bryde deres forlovelse
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter et år som bekræftet par og forlovede, kunne skuespillerinde Shailene Woodley, 30, og quarterbacken Aaron Rodgers, 38, for knap en måned siden fortælle, at de havde brudt deres forlovelse.

– Selv om Shailene støtter op om Aarons karriere, har han valgt at prioritere fodbolden, og de brugte næsten ikke noget tid sammen, lød det efterfølgende fra en kilde tæt på parret.

Kort tid efter kunne flere andre kilder berette, at parrets forskelligheder ligeledes spillede en stor rolle i deres valg om at gå fra hinanden.

Siden er der dog begyndt at herske tvivl om, hvorvidt de to overhovedet er klar til at kalde sig singler. Først og fremmest fordi, Rodgers i et rørende opslag på sin Instagram-profil erklærede sin kærlighed til Woodley.

Og senest da de to tidligere i marts blev set sammen til Rodgers holdkammerats bryllup, hvor de åbent holdt hinanden i hænderne foran de andre gæster.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/shailene_og_aaron.jpg
 Foto: MEGA

Shailene Woodley og Aaron Rodgers gik i februar fra hinanden. Foto: MEGA

Nu kan en kilde tæt på skuespillerinden da også fortælle US Weekly, at hun oprigtigt er i tvivl om, hvad der skal ske.

– Shailene ved ikke, om hun skal gå tilbage til ham eller ej, lyder det fra insideren, mens vedkommende videre kan berette, at Rodgers er mere klar til at genoptage forholdet.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20220308-234441-7-1920x1280we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Mandag drog parret sammen med et privatfly til Palm Beach, hvor de blev i omkring fem timer, inden de sammen rejste hjem igen. Foto: Ritzau Scanpix

Om de fortsat er kærester eller ej, så lader det i hvert fald til, at hverken Shailene eller Aaron endnu er helt klar til at give slip på hinanden.

Sponsoreret indhold