Kendte30. juni 2022

Efter bruddet: Mathilde Gøhler bryder tavsheden

Modellen fortalte forleden, at hun og Remee er gået fra hinanden. Nu sætter hun ord på
Mathilde Gøhler
Mathilde Gøhler bryder tavsheden efter bruddet med Remee.
 Foto: Dan Mariegaard

Det er kun et par dage siden Mathilde Gøhler i et langt Instagramopslag delte med offentligheden, at hun og kæresten gennem otte år, Remee, er gået fra hinanden.

- Som I nok har bemærket, har der ikke været en masse traditionelle familiebilleder på min profil for tiden. Det er fordi, vi ikke længere er sammen i en traditionel familie. Heldigvis kommer familier i mange kærlige former, og Remee og jeg har ikke været et par i et godt stykke tid, afslørede modellen for sine 1,3 millioner følgere.

SE og HØR har talt med den nyslåede single, som lige nu befinder sig på årets Roskilde Festival, og da vores udsendte reporter spurgte, hvordan hun havde det, lød svaret:

- Jeg har det dejligt. Rigtig dejligt, tilføjede hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mathilde Gøhler
Mathilde Gøhler ser bestemt ud til at have det godt oven på bruddet. Gudesmuk som altid.
 Foto: Dan Mariegaard

Nu deles Remee og Mathilde om deres to børn, Kenya og Lelou, men hvordan det går med at være deleforældre, ønskede hun ikke at kommentere.

- Det er en privatsag.

Den veldrejede undertøjsmodel er kommet for at nyde den gode energi, hun synes, der er på den midtsjællandske dyrskueplads, og så har hun planer om at aflægge orange scene, når Dua Lipa og Mega thee stallion optræder senere i aften.

Du kan se billeder af de tidligere powerpar i galleriet herunder:

Remee & Mathilde Gøhler: Så lykkelige var de sammen

Sponsoreret indhold