Efter brud: Ben Affleck smider Ana de Armas i skraldespanden

En spasmager placerede i sommers en stor papfigur af Ana de Armas foran Ben Afflecks hjem. Nu er hun røget i skralderen.

En spasmager placerede i sommers en stor papfigur af Ana de Armas foran Ben Afflecks hjem. Nu er hun røget i skralderen.

Foto: MEGA

Efter offentliggørelsen af nyheden om, at Ana de Armas har slået op med Hollywood-stjernen Ben Affleck, er han tilsyneladende gået i gang med skille sig af med ting, der minder ham for meget om den cubanske skønhed. 

En person blev mandag spottet ude foran Ben Afflecks hjem i Los Angeles, hvor en stor papfigur af den 32-årige "Knives Out"-stjerne blev proppet i skraldespanden. 

Og det er åbenbart ikke hvilken som helst papfigur. Det er nemlig den figur, Ben Afflecks børn i sommers legede med i selskab med den virkelige Armas. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Ana de Armas og Ben Affleck på en af deres mange gåture med hundende. (Foto: MEGA)

Paparazzifotografer fangede i juni Armas og Afflecks tre børn i fuld gang med at løbe grinende rundt med den store papfigur, som en anonym spasmager havde placeret i Ben Afflecks forhave i Brentwood. 

Helt nem var figuren dog ikke at komme af med, og ifølge DailyMail, der tirsdag bringer billeder af figuren i skraldespanden, måtte ikke bare én men hele to mænd stå for at kyle pap-Armas i skralderen.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Den 48-årige Oscar-vinder mødte den cubanske Armas under indspilningerne til filmen "Deep Water", der forventes at få premiere senere i år, og siden da var det ren kærlighed. 

Parret blev for første gang spottet tidligt i 2020, men først i april bekræftede Armas forholdet til Affleck via sin Instagram-profil, hvor hun blandt andet delte billeder fra en tur til Cuba samt billeder fra hendes 32-års fødselsdag. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Ana de Armas kunne for få dage siden vise ny frisure frem i et videoklip i forbindelse med et interview. Fans på Twitter er overbeviste om, at den nye stil skyldes bruddet med Affleck. (Foto: YouTube)

I december flyttede parret sammen i Afflecks hjem, og Armas satte i den forbindelse sit hjem i Venice, Californien til salg.

Nu er den kommende James Bond-stjerne dog blevet set lede efter lejeboliger i Los Angeles.

Derfor gik det galt

Ifølge PageSix skyldes bruddet, at parret ikke kunne blive enige om, hvorvidt de skulle få børn sammen eller ej. Noget, Ana de Armas angiveligt gerne ville, mens Ben Affleck har nok i sine tre børn, som han har med ekskonen Jennifer Garner. 

- Han ville ikke binde sig til at få flere børn. Hun er i 30'erne. Det var en deal-breaker, lyder det fra en kilde tæt på parret.

- Ben er ikke et sted, hvor han er klar til at starte en ny familie. Både han og Ana har tre jobs linet op. Hans egen familie har været og vil blive ved med at være hans fokus.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close