Kendte19. januar 2021

Ben Affleck og Ana de Armas: Derfor gik det galt

Turtelduerne kunne ikke blive enige om børn, og derfor måtte kærligheden briste mellem skuespillerparret Ben Affleck og Ana de Armas
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den hede romance mellem Hollywood-parret Ben Affleck og Ana de Armas er slut.

Den cubanske skønhed skulle eftersigende have sagt farvel og tak, efter parret ikke kunne blive enige om, hvorvidt de skulle få børn sammen eller ej. Det skriver PageSix.

- Han ville ikke binde sig til at få flere børn. Hun er i 30'erne. Det var en deal-breaker, lyder det fra en kilde tæt på parret.

https://imgix.seoghoer.dk/ben-affleck-kiss.png
 Foto: YouTube
Smask! Ana de Armas og Ben Affleck har kærestet rundt i et års tid. Hun nåede endda at flytte ind hos ham, men nu er det slut. (Foto: YouTube)

- Ben er ikke et sted, hvor han er klar til at starte en ny familie. Både han og Ana har tre jobs linet op. Hans egen familie har været og vil blive ved med at være hans fokus.

Ben Affleck har sammen med ekskonen Jennifer Garner tre børn. Døtrene Violet på 14, Seraphina på 11 og den otteårige dreng Samuel, og selvom meget tyder på, at den kommende Bond-stjerne kom særdeles godt ud af det med Afflecks tre børn, så har det altså ikke været nok for den 32-årige skuespiller.

Kan finde sammen igen

Noget tyder dog på, at der stadig er håb for parret, der har været kærester i et års tid.

Flere venner tæt på parret mener nemlig, at der er gode chancer for, at det ikke er helt forbi.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Parret er ifølge venner stadig forelskede, så måske er der chance for, at de finder sammen igen. (Foto: MEGA)

- De kunne godt finde sammen igen. De er forelskede. Folk, der kender dem, tror, at det her er midlertidigt.

Tidligere på måneden tog Armas en tur hjem til Cuba, hvor hun oprindeligt er fra, for at besøge familie, og det satte i den gard gang i rygterne om, at der skulle være knas i parforholdet.

Mandag blev hun spottet på boligjagt i West Hollywood efter at være flyttet ud af Afflecks 122 millioner kroner dyre hjem i Los Angeles.

Ana de Armas kan senere på året opleves i den kommende James Bond-film, "No Time To Die", ligesom både hende og Ben Affleck senere på året kan opleves i filmen "Deep Water", som de begge medvirker i.

null

Sponsoreret indhold