Kendte 25. januar 2022

Efter bolig-drama: Nu giver Kelly Clarkson sig alligevel

Det har været en langstrakt kamp for sangerinden Kelly Clarkson, siden det i sommeren 2020 stod klart, at hun skulle skilles fra manden, Brandon Blackstock
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da nyheden lød om, at den 39-årige sangerinde Kelly Clarkson og manden, Brandon Blackstock, skulle skilles efter syv års ægteskab, blev den taget imod med måbende kæber fra både fans og bekendte til parret.

Siden er det da heller ikke meget, som hverken Clarkson eller eksmanden har sat af ord på, hvorfor det endte med at gå galt mellem de to.

Men meget har med tiden tydet på, at uenigheder har der været rigeligt af. Senest omkring selve skilsmissen, og hvem der skulle stå tilbage med hvad.

Ville ikke forlade hjemmet

Sangerinden fik i oktober måned sidste år rettens ord for, at hun var vinderen af parrets tidligere fælles hjem i Montana, men allerede i december måned var den gal igen.

Her lød det, at Blackstock endnu ikke var flyttet ud af hjemmet, til trods for at Clarkson altså nu var den eneste ejer af hjemmet.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Kelly Clarkson og Brandon Blackstock meddelte i 2020, at de skulle skilles. Foto: MEGA

- Kelly har for nyligt ramt muren i forhold til at få Brandon smidt ud af Montana-hjemmet, som en dommer jo ellers har medgivet, kun er hendes, lød det fra en kilde tæt på parret.

Forklaringen var dog, at Brandon ikke havde ”det økonomiske råderum” til at kunne finde et andet sted at bo.

Giver op

Og nu tyder meget på, at Clarkson har givet op i kampen om at få huset for sig selv.

Ifølge det amerikanske medie Us Weekly er sangerinden nemlig nu gået med til at give eksmanden fem procent af Montana-ejendommen.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Kelly Clarkson nærmer sig en afslutning på den årelange skilsmissestrid med Brandon Blackstock. Foto: MEGA

Det afslører en række retsdokumenter, som mediet har fået aktindsigt i.

Parret er endnu ikke officielt skilt, men tilbage i juli måned sidste år blev hun erklæret officielt single. Sammen har de sønnen Remington Alexander og datteren River Rose.

Sponsoreret indhold