Kendte14. januar 2021

Efter bizart Kanye-rygte: Jeffree Star vælter sig i tilbud

Nyheden om en kommende skilsmisse mellem realitystjernen Kim Kardashian og rapperen Kanye West har ikke kun medført negativ opmærksomhed
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Internettet holdt formentlig vejret, da nyheden om en kommende skilsmisse mellem powerparret Kim Kardashian, 40, og hendes tre år ældre rappergemal Kanye West, ramte forsiderne.

https://imgix.seoghoer.dk/jeffree_star_kim_og_kanye.png
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

- Kanye og jeg har aldrig hængt ud, og alt det her er virkelig fjollet. Jeg kan godt forstå, hvorfor folk griner af det. I en gammel sang, der hedder ”B**** Please” fra 2009, nævner jeg Kanye. Men fuldstændig ligesom Eminem, så nævner jeg altså omkring 50 kendisser”, lød det fra den celebre Jeffree Star i en video i sidste uge.

Artiklen fortsætter under videoen …

Men selv om det bizarre rygte hurtigt blev afvist, så har det altså medført en ganske interessant ting for den 35-årige amerikanske YouTuber.

Han får nemlig, ifølge ham selv, ganske mange tilbud fra interesserede rappere:

- Jeg går helt sikkert IKKE i seng med Kanye, men mængden af rappere i min DM (privat besked på Instagram, red.) er vild, lyder det blandt andet fra Jeffree Star i et opslag på Twitter.

Artiklen fortsætter under tweetet …

Rygtet er om affæren mellem Kanye West og Jeffree star er startet – og herefter stukket lidt af – efter brugeren Ava Louise luftede sine teorier om, at Kanye har været Kim utro med en ”meget berømt skønhedsguru”.

Hun påstod sågar, at rygtet kunne bekræftes af en kendisadvokat fra Los Angeles, som havde hørt det fra Kims egen mund.

Alt sammen noget, som den garvede YouTube-stjerne således blankt har afvist.

Sponsoreret indhold