Kendte22. februar 2022

Efter anklager om voldtægt: Skuespiller Chris Noth er tilbage

Tilbage i december måned havnede den 67-årige ”Sex and the City”-stjerne i et voldsomt stormvejr, da han blev anklaget for voldtægt og andre seksuelle overgreb
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Noget tyder på, at de sidste par måneder ikke ligefrem har været morsomme for den succesfulde skuespiller.

Minimum tre kvinder anklager nemlig Chris Noth for både voldtægt og andre seksuelle overgreb, der blandt andet skulle have fundet sted tilbage i 1990’erne. Og nogle af konsekvenserne har således efterfølgende resulteret i en fyring fra både et tv-show og sin agent.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega803378_002_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Sarah Jessica Parker og Chris Noth i forbindelse med optagelser til "Sex and the City"-efterfølgeren "And just like that..." Foto: MEGA

Også skuespillerens kone, Tara Wilson, 42, er blevet set uden sin vielsesring i perioden efter de voldsomme anklager. Og selv om der ikke officielt er blevet meldt en kommende skilsmisse ud, er det uden tvivl bemærkelsesværdigt, at fru Wilson på netop dette tidspunkt er spottet uden ring på fingeren.

Chris Noth selv afviser anklagerne om voldtægt og andre seksuelle overgreb. Men ellers har skuespilleren ikke just givet voldsomt meget lyd fra sig.

Det gør han så nu. Ikke fordi han kommenterer på den verserende sag. Men i form af hverdagsagtige ting på Instagram, hvor han deler billeder af sine sønner, som han har sammen med hustruen Tara Wilson.

Det ene foto er en fødselsdagshilsen til sønnen Keats i anledningen af hans toårs fødselsdag, mens det andet viser et foto af 14-årige Orion, der spiller basketball.

Flere fans af skuespilleren er tilsyneladende glade for hans tilbagevenden på de sociale medier. Og nogle af kommentarerne vidner om, at flere mener, at Chris Noth taler sandt, når han siger, at anklagerne mod ham ikke har noget på sig:

– Velkommen tilbage på Instagram. Jeg tror på dig, lyder det blandt andet fra en følger.

– Jeg støtter dig, lyder det fra en anden.

Den garvede ”Sex and the City”-skuespiller har ellers ikke delt et eneste opslag på sin Instagram-profil siden de voldsomme beskyldninger om seksuelle overgreb.

Se Chris Noths Instagram-opslag nedenfor:

Sponsoreret indhold