Kendte 15. december 2021

Efter adskillige uønskede aborter: Nu vil Whitney Port have hjælp

Trods realitystjernen flere gange de sidste år har måtte se lykken brase for øjnene af hende, så har hun endnu ikke tænkt sig at give op.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fireårige Sonny skal være storebror. Det er ikke anderledes, lyder det fra den 36-årige ”The Hills”-stjerne Whitney Port i et nyt interview med People.

Det er mindre end en måned siden, hun trist kunne fortælle, at hun for tredje gang havde mistet sin ufødte baby.

Første gang var tilbage i sommeren 2019 – knap to år efter, at sønnen Sonny kom til verden. Siden skete det i januar 2021 og senest i november.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Whitney Port fortæller ærligt om at have mistet ved tre gravidteter. Foto: MEGA

Men Port og manden, Tim Rosenman er alligevel ikke klar til at give op på kampen om endnu et barn.

- Det er skræmmende at tænke på at skulle gennem den her proces igen og stå ansigt til ansigt med alt det ukendte, men det er noget, som vi alligevel gerne vil, fortæller hun og fortsætter:

- For selvom jeg er bange for at blive gravid og er bange for at miste igen, og jeg er bange for tiden med en nyfødt, at skulle amme og alt det. Så ved jeg, at hvis jeg kigger på mit liv om 20 år og ser tilbage, så vil jeg fortryde, hvis vi ikke gjorde det.

Grundet hendes historie og flere pludselige aborter, så har parrets læge rådet dem til nu at søge hjælp.

- Det er et helt nyt territorie for mig, men det er også bare lidt for skræmmende bare at lade det være op til tilfældighederne endnu en gang med min historie, lyder det videre.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Whitney Port og manden, Tim Rosenman har ikke tænkt sig at opgive håbet. Foto: MEGA

Parret har derfor endnu ikke opgivet håbet om, at de kan udvide familien med endnu et medlem. Men Port giver også udtryk for, at hun godt er klar over, at det kan være bedst bare at følge med og se, hvad der sker.

- Uanset hvad der sker som det næste, så er det bare ekstra, og hvis vi ikke kan få en baby mere, så er vi selvfølgelig stadig enormt velsignede med det, vi allerede har.

Tim Rosenman og Whitney Port har været sammen siden 2012, mens de blev gift i november 2015.

Sponsoreret indhold