Kendte29. marts 2021

Helt vanvittigt: Så meget tjener Kardashian-søstrene på ét Instagram-opslag

Det kan vist godt betale sig at være medlem af familien Kardashian
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Meget tyder på, at det ikke umiddelbart er helt skidt at være eftertragtet på de sociale medier.

Og det gælder særligt for Kardashian-familien, der i den grad tjener styrtende med penge på Instagram.

De fem søstre fra Kardashian-klanen, Kourtney Kardashian, 41, Kim Kardashian, 40, Khloé Kardashian, 36, Kendall Jenner, 25, og Kylie Jenner, 23, bliver i den grad belønnet for deres arbejde på de sociale medier.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/khphotos777944.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

En ny opgørelse over bedst betalte kendisser viser nemlig, hvor meget de har mulighed for at tjene på et enkelt opslag på Instagram.

Og alle fem søstre fra den celebre familie ligger således i top-20:

Det er den ældste søster i flokken, Kourtney Kardashian, der må ”nøjes” med sidstepladsen. Men det betyder således langt fra, at hun ikke tjener styrtende med penge på sine annonceopslag på det populære medie.

Kourtney, der placerer sig på 17. pladsen, kan nemlig tjene op mod 514.000 dollars (3,2 millioner danske kroner) på et enkelt opslag.

På 15. pladsen finder man den yngste Kardashian-søster, Khloé Kardashian. Og det er heller ikke helt billigt for virksomheder at få hende til at dele opslag på Instagram.

Ifølge opgørelsen kan Khloé nemlig tjene op mod 608.000 dollars (3,8 millioner danske kroner) på et enkelt opslag på Instagram.

Model-søsteren, Kendall Jenner, er lige i hælene på Khloé, når det handler om at tjene store summer på de sociale medier.

Faktisk kan hun med sin 14. plads umiddelbart tjene lige så meget som søster Khloé. Men fordi Kendall kan bryste sig af knap 18.000 følgere mere end sin søster, rykker hun op på lønningslisten.

Den 40-årige selfie-dronning, Kim Kardashian, placerer sig på en flot 4. plads. Et enkelt Instagram-opslag kan indbringe den garvede realitystjerne op mod 958.000 dollars (5,4 millioner danske kroner).

Makeup-mogulen, Kylie Jenner, er tidligere løbet med 1. pladsen over bedst betalte kendisser på Instagram. Men denne gang bliver hun således slået af den amerikanske skuespiller Dwayne Johnson, 48.

Kylie må altså tage sig til tåls med 2. pladsen – og muligheden for at kunne tjene op mod 986.000 dollars (6,2 millioner danske kroner) på et enkelt opslag på Instagram.

Selv om medlemmerne af den celebre familie ikke nødvendigvis tjener enorme formuer, hver eneste gang de deler at annonceopslag på Instagram, er der vist ingen tvivl om, at samtlige Kardashian-/Jenner-søstre ved, hvad de er værd.

Sponsoreret indhold