Du kan slippe for iPhones ’irriterende’ apps - se hvordan her

Du kan slippe af med de forinstallerede apps - og det er ganske let.

Du kan slippe af med de forinstallerede apps - og det er ganske let.

Foto: All Over

Der er nok mange iPhone-ejere, der er irriterende over, at den populære telefon er fyldt med en række forinstallerede apps, som ikke kan slettes..

For har du ikke en Apple Watch, har du ikke brug for Watch-appen, og er du ikke en eventyrlysten opdagelsesrejsende, er det heller ikke sikkert, at du har brugt for kompas-appen. Men alligevel er disse apps forinstallerede på din iPhone og umulige at slette.

Indtil nu da.

For YouTube-brugeren José Rodriguez har nemlig lagt en video ud, hvor han forklarer, hvordan du kan slippe af med den irriterende apps.

Tricket er ret simpelt og skyldes efter alt at dømme en fejl i Apples styresysten iOS. Derfor er der nok også en sandsynlighed for, at Apple vil rette fejlen, så det i fremtiden ikke bliver muligt at slette de forskellige apps.

Herunder kan du se, hvordan du slipper af med dine apps. Vi må hellere gøre opmærksom på, at der på nuværende tidspunkt ikke er en måde at gendanne dine apps, hvis du først har slettet dem.

1. Start med at oprette en mappe til alle de apps, som du ønsker at slette.

2. Åbn mappen og hold fingeren på en app, indtil den begynder at ’ryste’.

3. Træk herefter den ’rystende app’ over på en ny side og slip app’en. Træk den herefter endnu engang over til en tredje mappe uden at slippe med fingeren.

4. Tryk på Hjem-knappen uden at du har sluppet fingeren på appen. Nu skulle den gerne forsvinde – og vupti! Så har du frigivet lidt ekstra plads på mobilen.

Du kan se en video med fremgangsmåden her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close