Kendte28. august 2021

Dropper de skilsmissen? Kim Kardashian og Kanye West arbejder på forholdet

Noget kunne godt tyde på, at den forestående skilsmisse mellem Kim Kardashian og Kanye West ikke kommer til at ske lige med det samme
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge flere amerikanske medier, heriblandt TMZ og PageSix, forlyder det, at Kim Kardashian måske alligevel ikke er helt klar til at forlade sin ægtemand, Kanye West.

Faktisk ser det ud til, at parret ganske vist overvejer at trække ønsket om skilsmissen tilbage, men at der ikke er taget en endelig beslutning endnu.

Nyheden kommer i kølvandet på, at Kim Kardashian ved rapperens seneste lyttefest gik hen over scenen iført en elegant brudekjole Balenciaga Couture.

Noget der naturligvis fik flere til at stille spørgsmålstegn ved skilsmissen mellem de to.

Hurtigt blev det dog understreget, at Kardashians tilstedeværelse udelukkende handlede om, at hun gerne vil støtte faren til sine børn. Hun har da også været med til de to forrige lyttefester, men denne gang var altså første gang hun selv deltog i showet.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim_og_kanye_1.jpg
 Foto: MEGA

Det lader til, parret i øjeblikket genovervejer, om de skal fortsætte arbejdet med deres forhold. Foto: MEGA

Men trods det, så lader det altså til, at der alligevel godt kan være mere til den historie – selvom hverken rapperen eller realitystjernen endnu selv har be- eller afkræftet rygterne.

Artiklen fortsætter efter opslaget

Kort tid efter showet valgte Kim K også selv at dele en række billeder fra den vellykkede aften, hvor hun også ses backstage sammen med sin kommende eksmand.

Det var tilbage i februar måned, at Kardashian valgte officielt at søge om skilsmisse, efter rygter om parrets brud begyndte at sværme allerede i starten af året. Hun ansøgte i samme ombæring om fælles forældremyndighed til deres fire børn; Northm Psalm, Chigago og Saint.

Parret blev gift ved et storslået bryllup tilbage i 2014.

null

Sponsoreret indhold