Drømmen går i opfyldelse: Sarah Bro springer ud som tv-vært

Der er vist ingen, der kan komme og påstå, at den pensionerede elitesvømmer Sarah Bro på 25 år ikke går resolut efter sine drømme.

For bare få måneder siden fortalte hun til SE og HØR, hvordan turen med de andre sejlgalde kendisser på ”Over Atlanten” havde givet hende luft og rum til at tænke over næste skridt i karrieren.

– Jeg kunne godt tænke mig at arbejde inden for tv-branchen, måske sportsjournalistik, lød det fra smukke Sarah W. Bro dengang.

Og vupti, hvad du ønsker, skal du få. 

Til sommer skal Bro nemlig stå i spidsen for det daglige talkshow 'OL AFTERPARTY' på discovery+ og Kanal 5 og dække den kæmpestore sportsbegivenhed tæt sammen med medværten Kian Fonoudi.

 

Sarah Bro kommer ikke til at stå for OL-efterfest helt alene. Ved sin side har hun den garvede sportsreporter og tv-vært Kian Fonoudi (Foto: Per Arnesen/Discovery)

Sarah Bro kommer ikke til at stå for OL-efterfest helt alene. Ved sin side har hun den garvede sportsreporter og tv-vært Kian Fonoudi (Foto: Per Arnesen/Discovery)

Og hun glæder sig i dén grad til at prøve kræfter foran kameraet.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at være vært. At jeg får mulighed for at kombinere værtsrollen med sport, gør, at det er et drømmejob for mig. Jeg har drømt om at arbejde i TV-verdenen, så at det kan lade sig gøre nu, er bare helt perfekt, siger Sarah Bro i en presseudtalelse fra Discovery.

Om at lægge karrieren om og forsøge sig med en anden levevej siger hun:

- Jeg tror de fleste sportsudøver kan blive ramt af en form for frygt, når de stopper deres karriere. Pludselig skal man vænne sig til en ny hverdag, og man skal finde ud af, hvilken vej man skal gå. At jeg stadig kan have et ben indenfor i sportens verden og være med til at dække sådan en stor begivenhed som OL, er jeg utrolig glad for, og jeg er glad for mit første skridt mod en ny levevej.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close