Kendte 12. april 2019

Drømmeduo

Anders W. Berthelsen investerede sammen med Mogens Glistrups søn Jørgen Glistrup og tjente næsten to mio. kr. i det seneste regnskabsår.
(Foto: Aller Media)

Succes er vejen til penge.

Og Anders W. Berthelsen har så mange af dem, at han via sit anpartsselskab C-Film er medejer af Kirkevej Dragør ApS – et firma, der ejer en 229 kvadratmeter stor udlejet landejendom i Dragør, på Kirkevej naturligvis.

Anders W. Berthelsen ejer sammen med sin bror Christian knap halvdelen af Kirkevej Dragør ApS, mens resten ejes af Jørgen Glistrup og hans kone.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Peter Grosen)

Jørgen Glistrup i festligt lag med Flemming Østergaard, 75, kendt som Don Ø. De har begge afsonet langvarige fængselsstraffe for kursmanipulation. (Foto: Peter Grosen)

Jørgen Glistrup – søn af den kendte politiker Mogens Glistrup – har netop sammen med Don Ø afsonet fængselsstraffe for kursmanipulation.

Ejendommen på Kirkevej har i regnskabet en værdi på 5,6 millioner kr.

Udlejningen af den rockerborg-lignende ejendom gav i 2017 et overskud på beskedne 80.000 kr.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Googlemaps)

Denne ejendom i Dragør har tidligere været ejet af Mogens Glistrup. Nu ejes den af Mogens Glistrups søn Jørgen og Anders W. Berthelsen og dennes bror. (Foto: Googlemaps)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Heraf havner knap en fjerdedel hos Anders W. Berthelsen, det samme hos brormand, og resten hos Jørgen Glistrup og frue.

Fed filmformue

Heldigvis tjener 49-årige Anders W. Berthelsen betydelig mere på sit skuespil end på ejendomme.

De nyligt offentliggjorte tal for C-Film viser, at den populære skuespiller i det seneste regnskabsår, der blev afsluttet den 30. september, havde en indtjening på næsten to millioner kr.

Anders W. Berthelsen hævede godt 50.000 kr. om måneden i løn. Desuden takkede han sig selv for indsatsen med et udbytte på 108.000 kr.

Formuen i C-Film er på 324.291 kr.

Sponsoreret indhold