Kendte27. februar 2019

Dramatisk video: Fly tæt på at miste kontrollen under landing

Dramatiske optagelser viser, hvordan et passagerfly kæmpede mod stærke vinde, da det forsøgte at lande i det sydlige Spanien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fly_front_3.jpg
 Foto: Twitter

Denne video viser det hårrejsende øjeblik, hvor et tonstungt fly fra Airbus A320 næsten mistede kontrollen som følge af kraftige vinde.

Airbus-flyet fra British Airways var på vej fra Heathrow i London til Gibraltar på Spaniens sydkyst, da stærke vinde fik flyet til at svaje dramatisk fra side til side – og som følge af de voldsomme vinde måtte piloten afbryde landingen og i stedet flyet videre mod den spanske by Malaga.

Et vidne på jorden filmede øjeblikket, hvor flyet forsøgte at kæmpe sig gennem de turbulente vejrforhold, og det er tydeligt at se, hvordan flyet krængede voldsomt fra side til side.

En australsk passager ved navn Eli Hassett fortæller, at han troede, flyet ville styrte:

- Som far til tre begyndte jeg at sige mine bønner, fortalte han efterfølgende til det australske medie News.

Men på trods af de dramatiske billeder var flyet og dets passagerer ikke på noget tidspunkt i fare, fortæller en talsmand fra British Airways.

- Flyet landede sikkert, og passagererne forlod flyet som normalt. Sikkerheden for vores kunder og besætning er altid vores førsteprioritet, siger talsmanden fra British Airways ifølge News.

Flyet landede i stedet i Malaga mandag eftermiddag klokken 12:41 – alle i god behold, men nok noget rystede over oplevelsen.

Du kan se den hårrejsende video herunder:

Sponsoreret indhold