Kendte16. juni 2019

Drama om Dream: Blac Chyna og Rob Kardashian skændes igen

På trods af, at de to realitystjerner havde sluttet fred, så er de atter ude i et offentligt skænderi, og dramaet handler om deres fælles datter Dream
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega306940_005.jpg
 Foto: MEGA

Nu gik det ellers lige så godt - men som alt andet i realityverdenen kan tingene eskalerer hurtigt. Og det er de for Rob Kardashian og Blac Chyna.

De to er nemlig ude i et skænderi om, hvorvidt deres fælles datter Dream må medvirke i Chynas reality-show "The Real Blac Chyna".

Her har Rob igennem sin advokat meldt ud, at deres datter absolut IKKE må medvirke i showet, og dét har fået Chyna op i det røde felt.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/blach_chyna_og_rob_kardashian.jpg
 (Foto: MEGA)

Blac Chyna og Rob Kardashian da de stadig var sammen i 2016 (foto: Mega)

Chyna meldte nemlig ud på sin Instagram, at hun langt fra var tilfreds med den situation, Rob Kardashian nu har placeret hende i.

"Hvis Rob havde kontaktet mig direkte i stedet for igennem sin advokat Marty Singer, ville Rob forstå, hvordan Dream deltagelse i showet er"

Hun fortsætter sit skriv med at fortælle, at det aldrig har været meningen, at Dream skulle være med i showet, og at hun aldrig nogensinde ville lade hende være vidne til de mange timer på set.

Derudover understreger hun, at hun aldrig ville lade Dream være tilstede under ægte drama - det oplevede Chyna og hendes mor for eksempel, mens de filmede.

Og så er det, at Chyna begynder skyde mod Robs familie. Her kritiserer Chyna nemlig, at Rob og resten af Kardashian-klanen har haft Dream med i deres realityshow - uden lige at spørge Chyna ind til det først for at høre, om hun var OK med det.

"Jeg har pointeret, at det er hyklerisk, at hans familie insisterer på, at Dream er med i "Keeping Up with the Kardashians" i familiens desperate forsøg på at forbedre de dårlige anmeldelser af deres forældede show, uden min tilladelse, inklusiv en hel scene fra Dreams fødselsdagsfest, igen uden mit samtykke", skriver hun.

Chyna slutter af med, at hendes nye reality-show handler om hendes liv, og at hendes børn naturligvis er en stor del af det liv.

"Det er virkelig trist, at det altid er de samme mennesker, der siger stop eller forhindrer alt, hvad jeg gør for at gøre mig selv eller min familie bedre"

TMZ skriver, at Chyna har sendt et dokument, som Rob skal skrive under for sin godkendelse af, at Dream figurerer i Chynas nye show - men det ha Rob ikke gjort, og det kommer han heller ikke til.

Kilder fortæller til mediet, at der er flere årsager til, at Rob ikke vil skrive under. Han har set alt dramaet med Chyna - senest var hun oppe at slås med sin tidligere frisør, og hun var ude i et stort skænderi med sin mor, mens Dream var i huset.

Derudover har Rob selv erfaring med realityshows - og det har mest af alt ikke været en positiv oplevelse, han har haft jer. Han ønsker ikke, at hans datter skal involveres i drama eller de mange timer på set.

Sponsoreret indhold