Kendte5. september 2021

Drama i "GVFB": Kan man tillade sig at sige det til sin nygifte mand?

Også i den britiske udgave af ”Gift ved første blik” kæmper de håbehulde deltagere for kærligheden, og det går ikke altid lige let
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/married_at_first_sight.jpeg
 (Foto: Simon Johns / Channel 4)

Det er ikke kun herhjemme, at håbefulde deltagere leder med lys og lygte efter kærligheden. Det samme gør sig også gældende i England, hvor den britiske version af ”Gift ved første blik” – kaldet ”Married at first sight” – også storhitter.

Og ligesom herhjemme er det med kærligheden ikke altid lige let. Forleden endte en brudgom i det britiske program således i tårer, fordi hans nykårede hustru slet og ret proklamerede: Mand dig op!

Det skriver det britiske medie Metro.

Det var under Morag og Lukes ”romantiske” bryllupsrejse til Schweiz, at de ”umandige” ord faldt. Morag – som også kaldes Moo – var nemlig hverken tilfreds med bryllupsdestination eller sin udkårne, og det fik han altså at føle.

Under en særdeles akavet samtale over morgenmaden kom Moo med en indrømmelse:

- Du er skøn, men jeg har brug for, at du er mere mand end dreng.

Luke var noget rystet:

- At blive kaldt ”umandig” rammer sgu én. For mig er dét at være mand at være loyal, at være støttende. Jeg har brug for en, der kan lide mig, som jeg er, lød det grådkvalt fra Luke ifølge Metro.

Heldigvis kastede Luke ikke håndklædet i hånden. I stedet ”mandede” han sig op og lavede middag til sin hustru.

Om parret kan finde gnisten, må tiden vise.

Moo og Lukes krise er måske ikke så stor (og ildelugtende) som den, der ramte den australske udgave af ”Gift ved første blik”.

Parrene i programmet var netop flyttet sammen – og her tog en af de nygifte mænd sig friheden og lavede pølser, mens konen kiggede på. Pølsen faldt ikke i god jord hos den nybagte brud, skulle vi hilse og sige. Du kan læse historien lige her.

Sponsoreret indhold