Kendte23. februar 2021

- Det mærkeligste, jeg nogensinde har set: Pamela Anderson forarger med skørt interview direkte fra sengen

Pamela forstår at vække opsigt. Denne gang gør hun det med et helt særligt håndholdt interview, som foregår direkte fra hende og ægtemandens hvide lagner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega428671_007.jpg
 Foto: MEGA

”Baywatch”-stjernen taler nu for første gang siden sit bryllup, og hvis man skulle bede en person, der ingen erindringer om C.Js røde badedragt og blå øjne, om at beskrive interviewet med ”Loose Women”, ville den umiddelbare indskydelse nok være:

- Cringe!

For Pamela Anderson har i dette tilfælde taget work-from-home-princippet godt og grundigt til sig, og svarer på spørgsmål liggende i sengen sammen med sin store kærlighed, bodyguraden Dan Hayhurst, som hun blev gift med i julen.

Flere seere var efterladt i chok over den 53-årige brystbombes livesending fra sengen, hvor hun i bogstavelig forstand ligger under dynen og putter med sin nye mand.

- Vi har ikke forladt sengen siden juleaften, siger skuespillerinden med det uglede hår.

Dæmonuddrivelse og bryllup i ét

Stjernen, der er bosat på Vancouver Island, afslørede desuden detaljer om det nygifte pars første møde.

- Vi mødte hinanden her på stedet, siger hun om hendes ejendom i det naturskønne canadiske område, før hun fortsætter:

- Det må være et magisk sted, jeg bor. Han arbejdede her, og vi strandede sammen på grund af Covid-19. Og vi er stadig strandet sammen.

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2021-01-28_kl._09.25.26.jpg
 Foto: Instagram / naturaleclectic / Heather Ross

Foto: Instagram / naturaleclectic / Heather Ross

Brylluppet blev ifølge den tidligere tv-babe holdt privat. På grund af coronarestriktioner, var selskabet småt, men parret havde en fantastisk dag.

- Vi fortrækker at være for os selv, men det havde selvfølgelig været rart med noget mere familie her. Men der var ikke nogen problemer, fordi nogen var inviterede og andre ikke var. Vi var her bare, siger hun om stedet, som hun har købt af sin mor 25 år tilbage.

Hun fortæller videre, at parret fik besøg under ceremonien af en gruppe af det oprindelige canadiske folk, som foretog en velsignelse af dem.

- For at slippe af med alle vores dæmoner, fortæller Anderson.

Upassende og pinligt

Internettet er som nævnt I starten af denne artikel ikke imponerede over Pamelas interimistiske og afslappede omgivelse under interviewet.

- Undskyld, men Pamela Anderson og hendes mand i sengen under interviewet med ”Loose Women” er ikke passende. Er der andre, der syntes, det var pinligt at se, spørger en bruger på Twitter, mens andre stemmer i.

- Det Pamela Anderson-interview er det mærkeligste, jeg nogensinde har set.

Andre mener bestemt, at det er forfriskende med en sengeliggende, nyforelsket ”Baywatch”-sild i et program, som for det meste ender som en omgang tandløst sludrefjernsyn.

- Pamela Anderson i ”Loose Women”-interviewet er det niveau af upåvirket, jeg forsøger at opnå i år.

- Kedsomheden når nye højder. Jeg ser ”Loose Women” og jeg har lige været visne til noget, som bedst kan beskrives som et trafikuheld. Et interview med Pamela Anderson og hendes nye mand. I sengen. Fnisende. Dårlige spørgsmål. Fjollede svar. Forfærdeligt, skriver en anden.

Sponsoreret indhold